Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 'Çinliler, Kanal İstanbul'a talip' iddiası: 30 milyar doları hemen getirecekler

https://sptnkne.ws/jCSd

haberi okuyamadım ama çok saçma 30 milyar doları neden hemen getirecekler
    getirip ne yapacklar
    7-8 yıl sürecek bi inşaat için tl ye çevirip mi halkbankasına yatıracakalr yoksa dolar olarak mı yatıracaklar
    neden halkb derseniz bir taşla 3 kuş
    30 milyar doalr getir doalrı düşür
    kanal istanbulu yap
    halkb yi zordan kurtar
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    getirip ne yapacklar
    7-8 yıl sürecek bi inşaat için tl ye çevirip mi halkbankasına yatıracakalr yoksa dolar olarak mı yatıracaklar
    kanal istanbulu yap
    halkb yi zordan kurtar
    Karşılığında ne alacakları belli mi, 30 milyarın bizden çkışı ne olacak?

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    getirip ne yapacklar
    kanal istanbulu yap
    halkb yi zordan kurtar
    haberin esas amacı aşağılarda yazılı:
    "Çinli firmaların, 30 milyar dolarlık taze dövizin Türkiye'ye girmesi halinde kur ve faizlerin hızla düşeceği, dış borç ödemelerinin rahatlayacağı ve kriz havasının dağılacağı gibi avantajları barındıran tekliflerinin kabul edilmesi durumunda toplamda..."

Yahu ne günlere kaldık, bir ara arap parası geliyordu, o ihtimal bitti sonra katarlılar getiriyordu cıks olmadı, şimdi çinliler.
    Gelcek edecek medecek...
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    getirip ne yapacklar
    kanal istanbulu yap
    halkb yi zordan kurtar
    Yillardan beri Cinlilerin nasil Afrikadaki ulkeleri hem ekonomik hem siyasi olarak nasil ele gecirdigini okuyorum amerikan gazetelerinde

Simdide Turkiyeye dadandilar

Bu adamlar menfaati olmadan bir kurus vermez. Turkiyeye bir anda neden bu kadar dadandilar bilemiyorum ancak tahmin yurutebilirim. ABD nin bir cok baskisini su anda enselerinde hissediyorlar. Zaten Cin Yuan ini dolara rakip hale getirmekte istiyorlardi. Askeri olarak Guney asyada usler kuruyorlar bunlari herkes biliyor. Diyarbakir da Kurtce ogrenmek icin bulunan onlarca Cinli ogrenci degil askeri yetkili oldugunuda okumustum

Afrikadaki ulkeler arasinda hangisinin madenleri coksa mesela Angola, adamlar direk para vermiyor diyorki butun ihaleleri bana ver ben senin ulkeni hastane demiryolu altyapi binalar tesisler donatayim. Senden para istemiyorum ama petrol gaz kuyularini bizim sirketler alsin cikarin yonetsin. Sen otur oturdugun yerde.

Hakkatende Angolayi ihya ettiler fakat cok ilginc bir sey daha oldu. Angolaya giden cinli isciler Cine geri donmediler ve adamlar yerli halktan kadinlarla evlenip oraya yerlestiler simdi ulkede bir suru cin mahallesi olustu. Hatta bu konu Angolanin meclisine tasindi naapiyoruz biz yanlislik var bu iste adamlar ulkeyi fena ele gecirdi durdurmamiz lazim falan ama kimse bir sey yapamadi cunku o zamana kadar Cin butun ulkeyi ele gecirmisti zaten. Buna baskan yada baskabanda dahil

Simdi Turkiyeye son yillarda bu kadar cok Cin sermayesi geliyor adamlar da dolardan bol bir sey yok e bizimkilerde dolara yatirima turiste herseye aclar. Iki ekonomik abaza birbirini buldu dogru yataga tamam buraya kadar anladik. Ama ya sonumuz Angola gibi olursa? Bu adamlarin dini imani para. Adamlarda din yok herseyleri para

Hani bana deseler ulkeyi Amerikan sermayesimi Cin sermayesimi ele gecirsin deseler kesinlikle Amerikan derim. Hic degilse bir tanri Jesus bir merhamet az da olsa bu duygular var Cinlilerde bunlarin hic biri yok. Adamlarla heryerde hersekilde calistim bu kadar para odakli zenginlik odakli ve hirsli millet gormedim. Sonumuz kotuydu simdi daha kotu olacak.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Yillardan beri Cinlilerin nasil Afrikadaki ulkeleri hem ekonomik hem siyasi olarak nasil ele gecirdigini okuyorum amerikan gazetelerinde

Adamlarla heryerde hersekilde calistim bu kadar para odakli zenginlik odakli ve hirsli millet gormedim. Sonumuz kotuydu simdi daha kotu olacak.
    Rolls Royce'un en çok satıldığı pazar çin-hong kong adamlar seviyor lüksü

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    'Çinliler, Kanal İstanbul'a talip' iddiası: 30 milyar doları hemen getirecekler

adamlar çinli ya
    çin işkencesi etmesinlerde kazaen :-)

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    'Çinliler, Kanal İstanbul'a talip' iddiası: 30 milyar doları hemen getirecekler

Bundan 15 sene once burada TUrkiyeyi cinliler istila edecek diye yazmistim ama yazim daha cok turizm agirlikliydi ben bu kadar ileri gideceklerini tahmin etmemistim. Akbank in sendikasyon kredisi bile Cin mali artik dusunun yani

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •