Şöyle...Yüce rabbim herkese digital bir alıcı yerleştirmiş ve bunu modifiye etmek üzere de bazı yetenekler vermiş tüm insanlara...Sizin sır dediğiniz şeylere biraz daha girift girdiğim zaman başlıktan kovulma durumları gerçekleşiyor abi...O bakımdan...Gerçi oylamada yazsın diyenler çoğunluktaydı ama başlık sahibi ne derse odur...Forumların yazılı olmayan en önemli kaidesidir bu...Mesela ayvagöbek "sen burda yazma abi" dediği an bırakırım yazmayı...Bu böyledir...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
İyi de benim sorumla bu cevabın alakasını çözemedim.Siz hele sır dediğimiz şeylere kendi pencerenizden bakış açınızı yazın belki de bizim de alıcılarımız kuvvetlidir size hak veririz veya vermeyiz ama sonunda her durumda karlı çıkarız.Misal ben kendi düşüncemin doğru olduğunu daha güçlü sekilde teyit ederim dolar devam eder derim.Ya da yanılmışım dolar işi bitebilir derim.Belki 2 cümle de ben yazarım sizin alıcılarınızın ayarları değişir.Forumlar bu nedenlerle var.Sayın ayvagöbek bu tartışmadan neden rahatsız olsun onu da anlayamadım ama elbet yazma derse nezaketen yazmamak daha doğru olur.
Mevcut durumda Mhp'nin oylarinin arttigini soyleyebiliriz. Verdigi sozleri tutuyor, soylediklerini yapiyor. Kendi icinde tutarlidir. Mhp'nin Iyi Parti'den de oy aldigini soyleyebiliriz. Fakat en buyuk oy gecisgenligi, arastirmalarla sabittir, Akp-Mhp arasindadir. Gecmiste Tayyip Aganin bunu cok iyi kullandigina defalarca sahit olduk.
Aksener bir kac gundur cirpiniyor. Demek ki; oy kaybi var, oylarin bir bolumu de Mhp'ye gidiyor.
Fakat Akp, Mhp'ye muhtac degil. IYI Parti'yle de ittifak edebilir.
Fakat edemiyor. Bunun onunde nasil bir engel olabilir?
Not: Yetkisiz abi, ben secimler oncesi, mevcut konjokturde Turkiye'yi yonetmeye en uygun liderin Bahceli oldugunu ama bunun nasil olacagini bilmedigimi yazmistim.
Ulusalciligi soyle tarif etmistik:Milliyetci-Muhafazakar-Dindar. Burada dinin en sona atilacagini, Milliyetciligin one cikacagini, laikligin olmazsa olmaz oldugunu ve Tayyip Erdogan'in da bununla uyumlu olmadigini yazmistim. Dun senin mesajindan sonra 2 saat, diger baslikta bunlari kontrol ettim.
@erefefik
Beni iç siyasete çekiyon ayvacığım...Yemezler yavrum, hiç işim olmaz...Bence bu 750 mesajlık kotamı boş şeylerle doldurtmamalısın bana, beni verimli alanlarda kullan abi...Yanlış yoldasın...Hiç şakam yok, tamamladımmı gidecem bu diyardan...Şafak: 89
Madem bu mesajla birini harcattın bana zülfü yâre dokunmadan; görebildiğim şudur abi: uzun vadede orta sağı (hatta son dönem giderek gelişmekte olan liberal sol'u) içerisine alacak yeni bir yapısal oluşum gözlemlemekteyim...Bunun başına da son mesajlarımda her zaman vurguladığım tipte biri aranmakta...Bu arayış hem Erdoğan hem de Bahçeli tarafında var...Aklımda biri var ama söylemem abi, ama kesinlikle Meral değil...Bu global yönetişim tarzına uygun DNA'ya sahip değil kusuruma bakmasın...Ki Ekmelettin Bey'in kampanyası sırasında kendisine eşlik etmişliğim de vardır...Sadece dürüstlük yetmez abi...Biraz zalim olacaksın ve bu özellik yok onda...Hiç yok...Tıpkı ben, partiden 2 kişi git der gibi yaptı (yani demedi bile) kapıyı sessizce açıp çıkmaya zorladı...Koray Aydın tuttu elinden...İnce zaten soyadından kaybetti...Yazmıştık...Kalın olacak abi...İnce olmaz...![]()
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Bu başlığın adı belliki özenle seçilmiş...Bu itibarla daha ziyade global perspektife odaklanmak gerektiği kanaatindeyim...Piyasayı içi siyaset yönünden kısa vadede etkileyebilecek gibi gözüken af maf işlerinin hepsi kurgu...Benim gibi uzun vadecilere uygun değil, ama VİOP ya da forexçilerin takip etmesinde fayda var...Kısa vadede en güzel para vurulacak sektör ise bankacılık...Papaz, Telekom kredisi, not artırım indirim ebelek gübelek haberleriyle kısa vadeli tradede güzel para bırakır...Benim tarzım değil ama bütün bunlar...Zaten kuzu'nun uzmanlık alanı bunlar benim değil...
Yer İmleri