KOÇ bayım neettiniz KOÇ bayım,
haftasına basak gitsin az tüm indekisleri yaW ).. Yeter gali, az olsun bizim ossun, noolurmuş kine ?. )
3-5 grafa bakar bu işler, organize style..
KOÇ bayım neettiniz KOÇ bayım,
haftasına basak gitsin az tüm indekisleri yaW ).. Yeter gali, az olsun bizim ossun, noolurmuş kine ?. )
3-5 grafa bakar bu işler, organize style..
Yok öyle hep çıkış, hep düşüş
Kim kimi ütecek o zaman
Bir arkadaşım var
Aman iner çıkardan uzak durun diyordu.
Çok haklısın Dostum. Şöyle medeni bir şekilde paylaşıyoruz düşüncelerimizi. Laf sokma, hakaret, küçümseme yok. Farklı düşünüyorsak onu da adam gibi söylüyoruz. Sen bildin, ben bildim saçmalıkları yok. Farklı düşünceleri okuyup, düşüncemizi elden geçiriyoruz. Forumun amacı bu olmalı.
B dalgasına gelince, ben hala senden farklı düşünüyorum dostum, hala daha yukarı savrulma olasılığını çok yüksek görüyorum, şöyle 105 üzeri gibi. Ama karı kitleyip hisseleri boşalttım, eldekinden olma tedirginliği ve sabahtan akşama inşaatta olup, takip edememe problemi yüzünden.
Grafiklerin (ve indikatörün) son durumunu yayınlarsan çok sevinirim.
Tüm dostlara bol kazançlar diliyorum.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
usdtry günlük
yakın plan
sarı kama yukarı kırışmış cuma günü.Zaten grafik 20 yıllık dibin altına inmişti ve kafa yukarı döndü.
6.21-6.35-6.50-6.55 önündeki dirençler.
5.95-6.01 ise geride kalan önemli destekler.
ben geçen haftadan konuştuğum gibi yolun sonunun geldiğini düşünüyorum kısa vadede.
6.35 direnci geçilmezse ki rahip olayı buna etki edecektir, bu durumda indikatör biraz rahatlayıp fiyat yeni dip arayışına girebilir.Aksi takdirde 6.55 son kale.Onun üzerine gidilirse yeni tepe gelebilir dolareste.Şuan ilk etap 6.35 e kadar yapılacak tepki beklentim dahilinde.
Eline, fikrine, bilgine sağlık hpy.. )
Yer İmleri