Sayfa 316/534 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

KOÇ bayım neettiniz KOÇ bayım,
    haftasına basak gitsin az tüm indekisleri yaW ).. Yeter gali, az olsun bizim ossun, noolurmuş kine ?. )
    3-5 grafa bakar bu işler, organize style..

Yok öyle hep çıkış, hep düşüş
    Kim kimi ütecek o zaman

Bir arkadaşım var
    Aman iner çıkardan uzak durun diyordu.

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Yok öyle hep çıkış, hep düşüş
    Kim kimi ütecek o zaman
    Ben de öyle düşünüyorum.. 104'-128' çıktı kâfi yani ne bu hep çıkış mı olacakmış sanki )..
    Bakalım bu anlamda kim kimi ütecek şimdi merak ediyo elbet yatırımcılar.. )

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Abi paylaşmanın güzelliği işte burada.

Sen ve sevgili tospa yeni bir dip ihtimalinden bahsederken ben bir ralli senaryosu çiziyordum.yine sen ve tospa B dalgasının daha büyük olacağını söylerken ben burası tepe olacak diyordum. Şuan sanırım üçümüz de aynı ve de doğru yolu bulduk. 101000 tepe ve düşüş dalgası yeni bir dibi bulacak. Oradan da yeni bir trend başlayacak.
    Çok haklısın Dostum. Şöyle medeni bir şekilde paylaşıyoruz düşüncelerimizi. Laf sokma, hakaret, küçümseme yok. Farklı düşünüyorsak onu da adam gibi söylüyoruz. Sen bildin, ben bildim saçmalıkları yok. Farklı düşünceleri okuyup, düşüncemizi elden geçiriyoruz. Forumun amacı bu olmalı.

B dalgasına gelince, ben hala senden farklı düşünüyorum dostum, hala daha yukarı savrulma olasılığını çok yüksek görüyorum, şöyle 105 üzeri gibi. Ama karı kitleyip hisseleri boşalttım, eldekinden olma tedirginliği ve sabahtan akşama inşaatta olup, takip edememe problemi yüzünden.

Grafiklerin (ve indikatörün) son durumunu yayınlarsan çok sevinirim.

Tüm dostlara bol kazançlar diliyorum.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. usdtry günlük

yakın plan

sarı kama yukarı kırışmış cuma günü.Zaten grafik 20 yıllık dibin altına inmişti ve kafa yukarı döndü.

6.21-6.35-6.50-6.55 önündeki dirençler.

5.95-6.01 ise geride kalan önemli destekler.

ben geçen haftadan konuştuğum gibi yolun sonunun geldiğini düşünüyorum kısa vadede.

6.35 direnci geçilmezse ki rahip olayı buna etki edecektir, bu durumda indikatör biraz rahatlayıp fiyat yeni dip arayışına girebilir.Aksi takdirde 6.55 son kale.Onun üzerine gidilirse yeni tepe gelebilir dolareste.Şuan ilk etap 6.35 e kadar yapılacak tepki beklentim dahilinde.

7. akbnk günlük

Akbank da garanti gibi tepeye gelmiş bir banka.Daha fazla yolu yok gibi bir şey.Buralardan bunlarda mallanmak çok iyi sonuçlar doğurmayabilir olarak algılıyorum ben.

Eline, fikrine, bilgine sağlık hpy.. )

Sayfa 316/534 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •