Alıntı Originally Posted by kasırga_80 Yazıyı Oku
Üstad sana birşey diyen yok sen keyfine bak benim seninle ilgili bir yorumum yok senin aldığın fiyat ortada. Ben 2.80 den 1.20 getirenlere diyorum. Alıp baskılayanlara diyorum. Biri mal verip veya kaptirdiginda hisseyi baskılayanlara diyorum. Biri mal topladığında birileri gelip o malı ondan almak için hisseyi baskılayanlara diyorum.bu hissede hep bunlar oluyor.
hocam ben de geçen yıl mayısta 1.42 ortalamayla alıp temmuzda 2.31 ortalamayla satmıştım. 3ün üzerine çıkıp geri gelmeye başladı ve geliş o geliş.

sayın okacha "sende bu kadar hisse varken mahmut birşey yapmaz" filan diyor ama bizi hedef alana kadar dediğiniz gibi hisseyi gazlayıp manipüle edenlerin ipini çekse patron için daha doğru bir hareket olur. şimdi o baskılama işini "iş" yapıyor.. bazen yapıkredi gedik.. merryl invest.. tacirler icbc tera a1... hani patron ne yapacağını bilir demiştiniz ya.. eğer bunlar kendi bilgisi dahilinde olmuyorsa işi bilmiyor demektir. siz patron olsanız ve kağıdınız yerlerde sürünse bu kadar toplanmasına veya saçma sapan hareketlere baskılamalara izin verir misiniz? o bizden daha iyi bilir diye cevaplamayın lütfen. gidip 2014te 560,7 bin + 560.7 bin ceza ödemesini iyi bilir..