Sayfa 530/1000 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ZinnurHanım Yazıyı Oku
    Sabah 5.92 iken 5.94 den almıştım. Yanıltmadı beni analizlerim
    dip burasi mi sizce
    mesela 7 tl den satan biri kactan yerine koymali...
    Hamdım Piştim Yandım

2. kedi burdaysa ciğer nerde
    ciğer burdaysa kedi nerde
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    kedi burdaysa ciğer nerde
    ciğer burdaysa kedi nerde
    Aslında bu kedi tam da Schrödinger'in kedisi adlı düşünce deneyindeki kedi. Kedinin durumunu bilmek te aslında bir ölçüm yapmayı gerektiriyor. İşte bu ölçümün kendisi de kedinin durumunu değiştirebilecek bir hamle. O nedenle kedinin gerçekte ne durumda olduğunu öğrenemeyeceğiz, zira her öğrenme hamlemiz kedinin durumunu değiştirecek.
    Ölçümün kendisi de gözlemi bozabilecek potansiyelde ise o gözlem evrensel olarak belirsizdir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aslında bu kedi tam da Schrödinger'in kedisi adlı düşünce deneyindeki kedi. Kedinin durumunu bilmek te aslında bir ölçüm yapmayı gerektiriyor. İşte bu ölçümün kendisi de kedinin durumunu değiştirebilecek bir hamle. O nedenle kedinin gerçekte ne durumda olduğunu öğrenemeyeceğiz, zira her öğrenme hamlemiz kedinin durumunu değiştirecek.
    Ölçümün kendisi de gözlemi bozabilecek potansiyelde ise o gözlem evrensel olarak belirsizdir.
    Erin schrödinger matrak adam
    Ölü kediye yaşıyor mu deneyi yapıyo
    Bize uyuyo mu
    Yazsak ayıp olur

5. https://ugurgurses.wordpress.com/

Mckinsey epey konuşulacak gibi 🙂

6. Brent petrol 84,30 +1,57 +1,90%
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

7. ah ah... elimde 100 bin tl'cik bile olsa şimdi direkt dolara basardım... %100 dolarda olmak da iyi değil
    yatırım tavsiyesi değildir.

8. Eylül ayı enflasyon tahminimi %3.98 olarak güncelliyorum...
    Doların bu yüksek enflasyon oranını satın almamasını Ve doların Tl karşısında düşmesini hayretle izliyorum.!!!

Sayfa 530/1000 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •