Sayfa 323/534 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1. Sosyolog ve siyaset bilimci olarak farkli bir temel analiz katkim olsun sizlere... Bence papaz (pastör) hadisesi de ppk faiz karari gibi olacak...mckinsey almanya gorusmeleri ve abd (trump teaekkur) hadiseleri siyasette de pozitif uyusmazlik durumuna isaret ediyor... O gune kadar Supreme presidentimiz salinmayacagi yonlu konusacak... Ancak mahkeme bir sekilde salacak (bunun ayrintilaribda onemli) boylece tipki mb de oldugu gibi Supreme Presidentimize ragmen calisabilen bir bagimsiz yargimiz oldugunu cumle aleme yedi duvele ispatlayacagiz... Bu durumda ne olur 84 zor mu olur bilemiyorum... Mckinsey onemli bir mesele... ama... Piyasayi alacak ya da aldircaklar sanki...

2. Farklı ve güzel bir bakış olmuş. Olabilirliği var. Reyiz dedi ama bakın yargimiz bağımsız çalışıyor.

Fakat ben de birşey yazmaya girdim foruma onunda belirtelim. Msci %1.5 eksi kapadigimiz gün sonunda ve şuan yatay artı hareket ediyor. Bunun nedenini bilen var mı?

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Farklı ve güzel bir bakış olmuş. Olabilirliği var. Reyiz dedi ama bakın yargimiz bağımsız çalışıyor.

Fakat ben de birşey yazmaya girdim foruma onunda belirtelim. Msci %1.5 eksi kapadigimiz gün sonunda ve şuan yatay artı hareket ediyor. Bunun nedenini bilen var mı?
    yarın sabah çıkacak herhalde bist

4.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    yarın sabah çıkacak herhalde bist
    bizim seans kapanırken de artıymış msci.Kafa karışıklığı var bu işte. hatta kapanıştan çok az aşağıda ama hala artı.

5. usdtry günlük

görüldüğü gibi kama cuma kırıldı bugün pulback yaptık kamaya.yarınki bar yukarıya olmalı diyor bu görüntü.

dolar

h4
    e burada beklenir bişeyler.
    ama ne.?

Son düzenleme : KOÇ; 02-10-2018 saat: 03:09.

şimdi bu bankaların notu kırıldı ya
    yarın %5 çıkarlar.

8.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    şimdi bu bankaların notu kırıldı ya
    yarın %5 çıkarlar.
    Bankalarin notu geçen hafta kırıldı ama. Konuları geç takip ediyorsun.

Sayfa 323/534 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •