3 ceyrek bittigi icinde oranlar dustu, klasik ceyrek basi dususu bu hareket
3 ceyrek bittigi icinde oranlar dustu, klasik ceyrek basi dususu bu hareket
y.t.d.
Bundan sonra böyle güzel kardeşim.
Elin parasıyla ucuzdan kredi çekerek alınan jipler, 2.arabalar tarih olacak.
Toplumca 10 yıldır tasarrufu unuttuk.
Unutturulduk.
Tasarruf ettik, cezalandırıldık.
İç talep ne zaman artar? Üretimle, katma değerli ürün yaparak ihracat yaparak, gelir elde ederek ve bunları hane halkı gelirlerine yansıtarak olur.
Şu an bu tablodan sürekli uzaklaşıyoruz.
Kamuda baş mühendisim. Geçen gün mobilyacı akrabam arıyor beni diyor ki; ahhh keşke senin gibi sabit bir maaşım olsaydı da bu ıstırabı yaşamasaydım. İşler berbat, talep sıfır, böyle giderse fazla dayanamam...
Hane halkının geliri artmadan ne otomotive, ne emlağa talep gelir ki bunlar da büyümenin öncüsü 2 büyük sektör.
Normalleşme zamanı artık.
Geçmiş 10 yılı unutun, kale dahi almayın
Zira grafik bile çizilirken ortalamayı iyi ya da kötü yönde etkileyen uç değerler saf dışı bırakılır.
Bu 10 yıl da aynen böyle bir şeydi.
Dolar yukarı yapıyor. yarın açıklanacak enflasyon oranını bugündenmi satın alıyor acaba.
Dünkü arkadaşa helal olsun.5,94 aldı doları bugün 1 aylık faizin getirisi elde etti...Biz de rahip-mahip bekleyelim saf gibi...
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
Ziraat 1m+ 35 gün 25.5% temdit
Makası hesaba katacak olursak 15-18 günlük faiz getirisi olarak hesaplayabiliriz. Makas yüksek tutularak kısa vadeli trade bir şekilde engelleniyor. Yüksek faiz ve makas bir arada düşünüldüğünde kısa vadeli çok uygun yakalanan al-satları dahi matematiksel olarak zorlaştırabiliyor.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Benim anlamadığım temdit ile sıcak para arasında ne fark varda farklı oran görüyor. yani oda para buda para. ikiside tl.
Yer İmleri