Sayfa 590/1030 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    12 ekimden kastım yerel mahkeme...valla bu iş bir şekilde cözülcek..yoksa millet işşiz kalıcak.

Ocak başı büyük toparlanma bekliyorum.
    yukarıdaki konu anayasa mahkemesinin salıverme kararı almayacağı hakkındaydı
    kaldı ki avukatın başvurusu ev hapsinin kaldırılması hk. yoksa duruşma beklenirken aym sallınmasını sağlamaz

2. 3.10.2018 tcmb fonlama verileri:

Likidite açığı: 142.1 milyar TL

Ağırlıklı fonlama faizi: %24

(Üst banttan veya başka bir kanaldan fonlama yapılmadı.)
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    3.10.2018 tcmb fonlama verileri:

Likidite açığı: 142.1 milyar TL

Ağırlıklı fonlama faizi: %24

(Üst banttan veya başka bir kanaldan fonlama yapılmadı.)
    Dolar artmadığı için üstten yapmıyor ( rahip salimazsa dolara yansirsa ki ben bırakılmasada 6.20_25 gecicegini sanmam belki o günlerde ustten yapabilir ..kısa vade faizler de dolar artmadığı için düştü zaten bilanço sezonuda bitti artık MB toplantısı na bakacaz orayı da pas geçerse Kasım sonu na kadar birşey beklememek lazım..

4.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Dolar artmadığı için üstten yapmıyor ( rahip salimazsa dolara yansirsa ki ben bırakılmasada 6.20_25 gecicegini sanmam belki o günlerde ustten yapabilir ..kısa vade faizler de dolar artmadığı için düştü zaten bilanço sezonuda bitti artık MB toplantısı na bakacaz orayı da pas geçerse Kasım sonu na kadar birşey beklememek lazım..
    pembe gözlüğünü cıkar bi kenara koy : D brunson salınmasın dolar duracagı bi nokta yk : D

5. Seksen Milyonluk Ülkenin Haline bak bir RAHİP Tutuklanması Türkiyenin Ekonomisini ne hale getirebiliyor Çünkü Büyük Ülkeyiz

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Yarını bekleseydiniz keşke
    Enflasyonun yansıması olur belki oranlara
    Enflasyon oranlarının yansıması 1 hafta civarına bulur bence...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
    Burgere 100k 26 dan 34 günlük çerezi bagladık yoldaşlar

8.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    24 temmuz'da da benzer bir tutum izlemişti. Faiz arttırmamıştı. Halbuki 100-150 puanlık bir önden yükleme yapsaydı o meşur 625 bazpuanlık faiz artışını yapmak zorunda kalmayabilirdi veya çok daha az bir faiz yeterli gelebilridi. 100-150 baz puanlık ufak bir ütülemeyi yapmaktan imtina edip daha sonra kepçeyle geri vermek te var.
    Ufak bir artış yapılsa zaten kredi faizleri aşırı derecede etkilenmez, ama sinyal etkisi ile sağlam bir duruş sergiler. Zira Kasım ve Aralık ayına kadar bu denklemde negatif faiz vermeye başlayacak. Bu da kendisini bir bakıma *yine* korumasız bırakması demek.
    Merkez bankasının korumasız kaldığında sonuçlarının ne olduğunu bizzat yaşayarak gördük.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 590/1030 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •