Sayfa 574/1000 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,563
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Ben bunu yazmıştım çok önceden ama burada mı yazdım bilmiyorum, sonra düşündüm sinop en uzun uç olduğu için daha kısadan akdenize bağlamak lazım Amasra, karabük, Ankara, Konya hattından direk Alanya'ya bağlıyorsun, Venedik bizi çok fena kıskanacak, düşünsenize, ülkeyi boydan boya teknelerle geziyorsun, turizm çağ atlar
    benim projeme sahip çıkmak istiyorsun gibime geldi

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    Bence de efendim,fikir parlak olunca hemen herkes sahipleniyor)))))))) Bizim memleket böyle maaesef.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,563
    birde bu sinop -- mersin kanalı projesini gerçekleştirdiğinde üzerine en az 8--10 köprü yapıcan, bir taşla kaç mütahidi ihya edersin

4.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    içanadolu'nun bozkırları sahil olmak için çok müsait aşağı inen kanaldan bir hat çekiyorsun tuz gölü de doluyor

5. ErkinSahinoz (@ErkinSahinoz) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/ErkinSahinoz?s=08

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    birde bu sinop -- mersin kanalı projesini gerçekleştirdiğinde üzerine en az 8--10 köprü yapıcan, bir taşla kaç mütahidi ihya edersin
    İnkişaf dediğin budur işte hocam.İnşallah yetkililer bu forumu okuyorlardır valla muhteşem bir fikir.Şimdi kimse gelip sahiplenmesin,********im ben de dediydim diye )))))) Kesinlikle memleket çağ atlar ,her köprüye de bir padişah ismi veririz ,köprülerin üstüne de şu dobloların arkasına yapıştırıyorlar ya osmanlı tuğraları ondan yaparız.Yalnız arada hürrem sultan,kösem sultan ,mahpeyker kalfa gibi isimler de serpiştirsek mi.Osmanlı kültürü önemli di mi efendim hem de şanlı tarihimizi bir nevi yaşatmış oluruz.))))))))

Hım şimdi düşündüm de hürrem ,kösem ,mahpeyker falan sakıncalı.Yani misal karın aradı,sordu nerdesin,hayatım hürremin üstündeyim,ortasındayım,üstünden geçiyorum falan yok yok o kısmı sakıncalı geldi)))))))))

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Ben bunu yazmıştım çok önceden ama burada mı yazdım bilmiyorum, sonra düşündüm sinop en uzun uç olduğu için daha kısadan akdenize bağlamak lazım Amasra, karabük, Ankara, Konya hattından direk Alanya'ya bağlıyorsun, Venedik bizi çok fena kıskanacak, düşünsenize, ülkeyi boydan boya teknelerle geziyorsun, turizm çağ atlar
    Valla ben ikinci kanala basladim bile, cibildak Rus, Ukraynali falan denilince!

Sinoptan girecegiz, Corum, Amasya,Tokat, Yozgat, Sivas, Kayseri, Nevsehir, Nigde, Mersinden yallah denize!

Bu illerin, baska turlu adam olacagi yok!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 574/1000 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •