Sayfa 618/1030 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Ağa haklısın ama ya devletin yaptığı israfa ne demeli bak ben Suriyelilere yapılan harcamalara israf olarak bakıyorum tamam savaştan kaçmış kadın yaşlı çocuğu al bakta bunların çoğunluğu 20_35 yaş arası genç insanlar senin ne işin var burada ben bunu diyorum açıkçası kadir kıymet bilmiyorlar bak ben 44 yasindayim otobüste minibüste benden büyüklere yer veriyorum ..o 20_25 yaşındaki genç Suriyeliler çak cak sakız ne yasliya yer veriyor ne hamileye ...adam öldürme darp tecavüz hırsızlık hepsi bunlarda daha 1 ay once İstanbul'da bunlar 3 kisiye kıydı geçen bursada 1 gence kıydı Urfa'da 2 kişiye kıydı ..bak bak karşılığı bu oluyor ..sağlık bedeva ilaç bedeva öğrencisine kredi bedeva kamplarda elektrik su ısınma bedeva ...onlara bakıldığı kadar kendi vatandaşına bakiliyormu bak en sosyetik yerlerde parklarda yatan yaşlı insanlar var Çamlıca parkları nda bile var bunlar ya bunlar kendi insanın...evet lafı çok uzattim ama bu Suriyelilerin getirisi goturdugunun 10 da 1 i ..bugünün parası ile 250 milyar TL az paramı o kadar parayla senin gibi milyonlarca emeklinin kaç yıl maasi ödenir ..bu yediğimiz zamlarda onlarında payı çok büyük sonuçta bütçe açık veriyor neyle kapancak borçlanma ile zamlar ile ...şimdi devlet sana yılbaşında %10 civarı enflasyon farkı verecek eee ama çoktan kuş oldu uçtu o fark ...uzun oldu neyse.
    Aynen yoldaşım bu kolpacı beleşcilerin yüzünden ülkemizde biz yabancı olduk,şavaştan kaçmak erkeklikmi,kelle başı 600 tl alıyorlar,bizim öyle gelir yok 3 yıldır işsiz geziyoruz...malüm zihniyet daha çok besler bunları...

2.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Bulaşmayın Bi de mutlaka günlük gitcekseniz paranın ne kadarı boşta kalıyo sorun mutlaka bankaya.. Öğleden sonra gidiyorsanız mutlaka aynı gün valörlü açın diye bin kere söyleyin.. Sanırım mevduat pazarında yenisiniz.toy olduğunuzu hisse derlerse işiniz zor
     Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    Bende sizin gibi şuan vakıfla çalışmaktayım %26 dan bagladım bende 500k bu ayda bu civarda gezerse bankamı degiştirmeyi düşünüyorum hsbc şuan 32 gun %27 92 gün için %29 vermekte ama şuan dolar euro gene tırmanışta ufakta olsa bu denli uzun baglamaktansa şuan günlük gitmek yararımıza olucaktır söylediklerim yatırım tavsiyesi degildir şahsi fikrimdir saygılar
    hscb oranı düşürdü bugün 92 günü 29 dan 27,5 çekti yoksa oraya geçiş yapacaktım, Hscb defteri kapandı.

3. Herkes gider mersine biz gideriz tersine. başka ülkelerde enflasyon yukarı yaparsa faiz yükselir bizde tam tersi enflasyon yukarı yaptı bizde faiz düşüyor. bu nasıl iştir.hiçmi doğru işimiz olmaz bizim.

4.  Alıntı Originally Posted by eraser_k Yazıyı Oku
    Akbank 800k 32 gün %24 zonguldak
    Enpara 24.50 32 gün için. Sube Vs uğraşacağına bu daha mantıklı

5. 350,000 gecelikten bozup 5.94 den dolar aldım oh canıma değsin siz misiniz mevduat faizlerini düşüren

dolar 6.20

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Hayır Sn Dudu...
    Emeklilerimize,artmayan nufus için yapmayacağımız masraflar (eğitim, sağlık gibi)+dışardan gelen genç işgücünün yaratacağı katma değer+şimdi aklıma gelmeyen nedenler çok rahat bakar...
    Ben hala nufusun artışından nefret ediyorum...

saygılar/başarılar
    Ben anlamam emekli adamim emekli maasimi isterim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ZinnurHanım Yazıyı Oku
    350,000 gecelikten bozup 5.94 den dolar aldım oh canıma değsin siz misiniz mevduat faizlerini düşüren

dolar 6.20
    Ben de artik elime gecen her kurus ile dolar aliyorum fiyata bakmadan.
    Sorun su ki elime para gecmiyor bu ara.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by ZinnurHanım Yazıyı Oku
    350,000 gecelikten bozup 5.94 den dolar aldım oh canıma değsin siz misiniz mevduat faizlerini düşüren

dolar 6.20
    Tebrikler. Nokta atışı.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 618/1030 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •