Sayfa 580/1000 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Karmakarışık bir düzeltme bence bitti. WXYXZ şeklinde. Son Z abcde..programda d..e..harfleri yok ama yerleri belli.

Bence ilk durak 6.30..sonra 6.38..takip etmeli..bir anda başka bir dalgaya dönebiliyor..bence buraya kadardı. 6.46 yı da geçerse..abbas yolcu.

Yatırım tavsiyesi değildir görebildiğimden ibarettir.Teknik olarak 5.70 senaryosu olsa da bence zor görünüyor makro ekonomik gerçekler ışığında..

3.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Ben bunu yazmıştım çok önceden ama burada mı yazdım bilmiyorum, sonra düşündüm sinop en uzun uç olduğu için daha kısadan akdenize bağlamak lazım Amasra, karabük, Ankara, Konya hattından direk Alanya'ya bağlıyorsun, Venedik bizi çok fena kıskanacak, düşünsenize, ülkeyi boydan boya teknelerle geziyorsun, turizm çağ atlar
    Pardon yaaa bigmaster ve sizinde aklınıza gelmiş tühhhh...neyse önce yediren kazanır...

...aslen bir Eskişehirli olarak projeyi uçsuz bucaksız tarlalarımın üzerinden(yanından) hatta iyi fikir ortada ada olacak şekilde geçirecem...

...şu dolar önce bir 20 olsun sonra söz verdiğim "endex 250.000 olsun hisselerimi satıp 6-7 den dolar alacam" diyen arkadaşın endex 0.4 düşünce batmamış şirketlerinden borsaya girip onu endex 2-4 arası ona geri satıp gidip köyümün bütün arazilerini alayım...

... sonra siyasete sizinle girelim hallederiz..."zira önce ortak kafalar yalana inanmalı"dimi ama....😁😁😁

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,566
     Alıntı Originally Posted by ZinnurHanım Yazıyı Oku
    5.94 den aldıklarımı satsam mı yarın acaba
    bu sayfada bu soruyu sorarsanız 100 olsa satma 200 olacak satma cevabını alırsın, bana sorarsan kesin satma

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,566
     Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    Bende yıllar önce Karadeniz den Adana'ya uzanan kanal düşündüm ��lütfen kayıtlara geçsin�� ilerde patenet hakkımı isterim ��belkim bu hayelle bir on yılda da ben ülkeyi yönetirim ������
    lütfen burada ilk ben sinop mersin kanalı dedim sayın hakem şahit,kimse projeme çömmesin,

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,566
     Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    Pardon yaaa bigmaster ve sizinde aklınıza gelmiş tühhhh...neyse önce yediren kazanır...

...aslen bir Eskişehirli olarak projeyi uçsuz bucaksız tarlalarımın üzerinden(yanından) hatta iyi fikir ortada ada olacak şekilde geçirecem...

...şu dolar önce bir 20 olsun sonra söz verdiğim "endex 250.000 olsun hisselerimi satıp 6-7 den dolar alacam" diyen arkadaşın endex 0.4 düşünce batmamış şirketlerinden borsaya girip onu endex 2-4 arası ona geri satıp gidip köyümün bütün arazilerini alayım...

... sonra siyasete sizinle girelim hallederiz..."zira önce ortak kafalar yalana inanmalı"dimi ama....������
    iyisimi ben bu projemi sayın cumhur başkanımıza hibe edeyim, siz bunu benden tırtıklayacaksınız bari emin ellerde olsun

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hakikaten mantıklı yani neticede sinoptan mersine kanal açıyoruz da kanalın altından tünel mi geçiremeyeceğiz bence makul valla)))))))) Da gavurlara güvencim yok kıskanırlar borç vermezler.)))))))

Şaka mı ediyorsun ... yukarıdaki fikrimi yazar yazmaz özelden anında mesaj geldi...Çinlimiymiş neymiş...projemle ilgileniyorlar mış ,200 milyar dolar yatırabiliriz dediler para hazırmış...👊👊👊

Ne gülüyonuz... küçücük projeye 50 milyar Çin parası hikayesine inandınız bukadar büyük te bı 200 eder herhalde🤔🤗

Ahhahahah la mesaj yazarken bile sesli gülmüşüm😂😂😂😂😂

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Karmakarışık bir düzeltme bence bitti. WXYXZ şeklinde. Son Z abcde..programda d..e..harfleri yok ama yerleri belli.

Bence ilk durak 6.30..sonra 6.38..takip etmeli..bir anda başka bir dalgaya dönebiliyor..bence buraya kadardı. 6.46 yı da geçerse..abbas yolcu.

Yatırım tavsiyesi değildir görebildiğimden ibarettir.Teknik olarak 5.70 senaryosu olsa da bence zor görünüyor makro ekonomik gerçekler ışığında..

Yok 50 Milyar Dolar Çinli parası,papaz salınacak,grizzzin en kötüsünü atlattık,Türkiye yatırım için çok ucuzladı yurtdışı yatırımcı gazı...o bu denmesine rağmen 5.80 olmadı bundan sonra banada zor geliyor makroekonomik gerçekler yüzünden...iyiki -%5-10 prensibiyle 6 dan dolarları mı erken almışım...şimdi yeni hedefim 6.50...-%5-10 prensibine 6.40 civarında satayım...6.30-38 demeseydiniz iyiydi...bak bu kafamı karıştırdı 🤔

Teknik analizlerinizi takip ediyorum(Dolarda tekniğe inanmasamda) Çalışmalarınız için teşekkürler...itibar puanınızı PC den vereceğim...cepten nedense olmuyor🤔

Sayfa 580/1000 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •