Sayfa 583/1000 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,550
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yani bence şöyle..başka alternatifler elbette var ama..rsi fırlayacağa benzer..sıkıştı burası..

Yatırım tavsiyesi değildir.

rsi de en sol tepeden değilde ortadaki tepeden kama olarak çizdiğinizin hemen solundaki tepeye bir çizgi çekerseniz güzel bir TOBO ortaya çıkar ayrıca kamanın dibinden soldaki dibe yani baş kısmınada çizginizi çekerseniz bir gösterge uyumsuzluğu yakalarsanız, arkadaşlarında görmesi açısından bu çalışmanızı bekliyoruz

2. https://odatv.com/bilim-senliginde-a...-04101856.html

Abdest almayı öğrenemediniz mi gelin TÜBİTAK Bilim Şenliğinde öğretelim...
    Soonaki dersimiz gaz fışkırtarak roketleme....

3.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    az önce a haber izliyorum , palamut balığı 10 liraymışta bir tanesiyle iki kişi doyarmışta, vel haya vel iman,yahu ben uzaydamı yaşıyorum, kardeşim ben balığın içindeyim içinde, dün palamutun tanesini 15 ten aldım bunlar en iri boyun bir altı, bir hafta önce en büyük boyunuda 20 tl den almıştım, yalanım varsa namerdim, tamam 10 lira diyorda tezgahta bir 10 tl etiketini gösteremiyor, benim halkım hala balığı 15 liraya aldığına inanmıyorda 10 lira deyenlere inanıyor
    Musluk suyunun da içilebildiği haberi vardı. İnşallah gübrenin geri dönüşümü ile ilgili bir haber yapmazlar

4. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Bardak su geçen hafta 10dan 15 olmuştu bu hafta dün komşu 17 ye aldı bize bugün 20 tl dediler .

Burayı kırarsa 50 tl olacak sanırım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    bu sayfada bu soruyu sorarsanız 100 olsa satma 200 olacak satma cevabını alırsın, bana sorarsan kesin satma
    duruyor mu hala

6.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    az önce a haber izliyorum , palamut balığı 10 liraymışta bir tanesiyle iki kişi doyarmışta, vel haya vel iman,yahu ben uzaydamı yaşıyorum, kardeşim ben balığın içindeyim içinde, dün palamutun tanesini 15 ten aldım bunlar en iri boyun bir altı, bir hafta önce en büyük boyunuda 20 tl den almıştım, yalanım varsa namerdim, tamam 10 lira diyorda tezgahta bir 10 tl etiketini gösteremiyor, benim halkım hala balığı 15 liraya aldığına inanmıyorda 10 lira deyenlere inanıyor
    Geçen TÜİK in söZde en çok düşen ikinci ürün balık fiyatları ile dalga geçmistim diyecem TÜİK bizle dalga geçiyor o ayrı...Hayatımda ilk defa bukadar küçük palamutları gördüm 15 almadım...hakketten 20 den aşağı fiyat yok ...

Ama malum medya nasıl gramajı küçültmüş ekmeği israf oluyor mantığını yrdirdiyse millete kabaca küçük palamutla iki kişi diyar mantığınıda işletir....yersen....

7. bir grup MHP’li, “Çakallar nerede bozkurtlar burada” sloganlarıyla Meral Akşener’in evinin önünde toplandı. Akşener ise MHP’lilerin karşısına çıkarak “Erkekseniz gelin vurun, hadi gelin vurun yuh be” diyerek sert tepki gösterdi.

https://odatv.com/bahceli-ile-aksene...-04101802.html

https://twitter.com/meral_aksener/st...56825268604928

Sayfa 583/1000 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •