Bugun icin oran alan varsa ekleyebilirmi?
Originally Posted by OZG Bugun icin oran alan varsa ekleyebilirmi? Dün şeker %28 verdi.
Originally Posted by evren77 Dün şeker %28 verdi. şekerde hesabım var, milyon üstü 26,5 verdi. 28 imkansız diyor. bu sabah konuştum.
Originally Posted by lanxcelot şekerde hesabım var, milyon üstü 26,5 verdi. 28 imkansız diyor. bu sabah konuştum. Bir aksilik olmazsa bugün Şekerbank'a uğrayıp oran soracağım. Buradan şehir ve şube yazarım.
Originally Posted by Tbey35 Bir aksilik olmazsa bugün Şekerbank'a uğrayıp oran soracağım. Buradan şehir ve şube yazarım. Koç holding bonosu geliyor. neti 30-31 arası olacak dediler. 60 gün. İsterseniz onu da değerlendirin
Originally Posted by evren77 Koç holding bonosu geliyor. neti 30-31 arası olacak dediler. 60 gün. İsterseniz onu da değerlendirin Ayrıntıları nereden görebiliriz, google da aradım bulamadım? Hangi aracı kurumdan aldınız bu bilgileri?
Originally Posted by 40YILLIKSANAYICI Ayrıntıları nereden görebiliriz, google da aradım bulamadım? Hangi aracı kurumdan aldınız bu bilgileri? aracı kurum değil bankalardan
Originally Posted by evren77 Koç holding bonosu geliyor. neti 30-31 arası olacak dediler. 60 gün. İsterseniz onu da değerlendirin Ne zaman çıkacak ve nerden alabiliriz tşk.ler.?
Forum Rules
Yer İmleri