Icbc aylık %26
Icbc aylık %26
Değerli arkadaşlar, yazılanlar gerçeği ifade etse dahi bence mevduat faiz oranlarının suni düşüklüğünden şikayet etmenin hiçbirimize faydası yok. Bizim yapabileceğimiz kendi ölçeğimizde yaptırım uygulamak ve paramızın değerini korumaya çalışmak. Herkes kendi metodunu, daha iyi bildiği araçları kullanarak bunu yapabilir. Mesela benim yaptığım yurtiçindeki mevduatımı ister dolar olsun ister TL, kısmen 32 gün kısmen de o/n değerlendirmek. O/n kısmını Dolar düşünce alıp yükselince satmak, bütün bunları da kademeli yapmak. Tek seferde bütün o/n i bir tarafa da taşımıyorum. Böylece mevduata ilave alarak reelde kaybetmemeye çalışıyorum. İçimizde kimileri borsada ya da diğer alanlarda da bunu başarıyla yapıyorlar. Bence düşük mevduat öneren bankaları parayı taşıyarak cezalandırmak lazım. Şube ve mt de kritik. Bütün bunlara dikkat edince, en azından kazık yemiş gibi hissetmiyorum. Herkese bol kazançlar
Yatırım tavsiyesi değildir.
Anadolu 27
Abank 26.5 veriyor 1milyon Üstü
Üçlü para Anadolu 26
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
26 eylül haftasında bir gün hangisi hatırlamıyorum, halkbankasındaki mt yukardan net talimat geldiğini 10m tl ye kadar mevduatlara kamu bankalarının kesinlikle 26.01 bile veremeyeceğini söyledi. MB nın bu süreçte gerekli likiditeyi sağlayacağını söylemişler. Bakalım vatandaş haklı olarak usd ye geçince bu talimat ne kadar yerinde duracak, göreceğiz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri