Icbc aylýk %26
Icbc aylýk %26
Deðerli arkadaþlar, yazýlanlar gerçeði ifade etse dahi bence mevduat faiz oranlarýnýn suni düþüklüðünden þikayet etmenin hiçbirimize faydasý yok. Bizim yapabileceðimiz kendi ölçeðimizde yaptýrým uygulamak ve paramýzýn deðerini korumaya çalýþmak. Herkes kendi metodunu, daha iyi bildiði araçlarý kullanarak bunu yapabilir. Mesela benim yaptýðým yurtiçindeki mevduatýmý ister dolar olsun ister TL, kýsmen 32 gün kýsmen de o/n deðerlendirmek. O/n kýsmýný Dolar düþünce alýp yükselince satmak, bütün bunlarý da kademeli yapmak. Tek seferde bütün o/n i bir tarafa da taþýmýyorum. Böylece mevduata ilave alarak reelde kaybetmemeye çalýþýyorum. Ýçimizde kimileri borsada ya da diðer alanlarda da bunu baþarýyla yapýyorlar. Bence düþük mevduat öneren bankalarý parayý taþýyarak cezalandýrmak lazým. Þube ve mt de kritik. Bütün bunlara dikkat edince, en azýndan kazýk yemiþ gibi hissetmiyorum. Herkese bol kazançlar
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Anadolu 27
Abank 26.5 veriyor 1milyon Üstü
Üçlü para Anadolu 26
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
26 eylül haftasýnda bir gün hangisi hatýrlamýyorum, halkbankasýndaki mt yukardan net talimat geldiðini 10m tl ye kadar mevduatlara kamu bankalarýnýn kesinlikle 26.01 bile veremeyeceðini söyledi. MB nýn bu süreçte gerekli likiditeyi saðlayacaðýný söylemiþler. Bakalým vatandaþ haklý olarak usd ye geçince bu talimat ne kadar yerinde duracak, göreceðiz.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri