Sayfa 591/1000 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Akın Yazıyı Oku
    işi toptan halletmek lazım, zabıtaların market market dolaşıp ceza kesmesı olmaz, bütün gıda-temizlik vs zincirleri 1 agustos fıyatlarının üzerine sadece %10 zam yapabilirer şeklinde karar cıkarıp bu rakamlara dönmeyenler için
    şak diye 25 milyonceza kesilecek desinler, uygulamayı görelim
    ne kadar ilgincbazi ulkelerde hic denetim yok zabitada yok

ama fiyatlara bakiyorsun hersey TR den daha ucuz ve herkes fiyata zam yapmak degil yapmamak icin cirpiniyor

Yani bu ecnebilerin becerebildikleri ama bizim beceremedigimiz nedirde hep zabitalar kol geziyor cezalar kesiliyor bilmemne

Ahmetg Guest
    halk bankası'ın batık kredisini devlete devretmesi

https://eksisozluk.com/halk-bankasii...tmesi--5805685

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,161
    Bakalım nereye kadar yapacaklar...tabi yapıyorlarsa....cephane pek yok aslında..
     Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    kamu bankaları güzel satış yapıyor yıne..
    MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    halk bankası'ın batık kredisini devlete devretmesi

https://eksisozluk.com/halk-bankasii...tmesi--5805685
    76.5 milyon TL'lik krediyi 4.5 milyon TL'ye satmış. Bu bağlamda tam olarak devlete devretti diyemeyiz. Zira Birleşim varlık yönetim a.ş her ne kadar Tmsf'ye ait olsa da satılan varlık piyasa fiyatı ve rekabet koşulları dışında satılmış gibi durmuyor. Şu anda özel bankaların varlık yönetim şirketlerine sattıkları ortalama satış oranı da %5'ler civarında. O nedenle bu satış sanırım bürokratik nedenlerle özel sektöre ait varlık yönetim şirketlerine satılamamış. Araya tmsf girmiş.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. soru _ hocam müslüman yalan söylermi
    cevap _zinhar söylemez söylerse melekler ondan uzaklaşır günahtır
    soru- hocam eşim çirkin ama ben ona çok güzelsin diyorum günaha girmiş oluyormuyum
    cevap-hayır evladım

6. vatandaş -153 zabıtamı
    zabıta -evet
    vatandaş -ihbarda bulunacaktım dometesi bana 6,5 liradan sattılar
    zabıta -valla kardeş ben 8,5 dan sen baya iyi almışın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,161
    Üstat geri kalan 72 milyon dan tahsilat yapılamayan kısmına aciz vesikası yapılıyor olmasın ?
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    76.5 milyon TL'lik krediyi 4.5 milyon TL'ye satmış. Bu bağlamda tam olarak devlete devretti diyemeyiz. Zira Birleşim varlık yönetim a.ş her ne kadar Tmsf'ye ait olsa da satılan varlık piyasa fiyatı ve rekabet koşulları dışında satılmış gibi durmuyor. Şu anda özel bankaların varlık yönetim şirketlerine sattıkları ortalama satış oranı da %5'ler civarında. O nedenle bu satış sanırım bürokratik nedenlerle özel sektöre ait varlık yönetim şirketlerine satılamamış. Araya tmsf girmiş.
    MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Bunlar ne ki, rant vergisi, emlak vergilerinin gerçek bedel üzerinden alınması, alım satım da 5 yıl sonra dahi satsanız ödeyeceğiniz değer artış vergileri yep'te var.

Hele rant vergisi yasa taslağı aynen şöyle: Arsa aldın ya da binanın olduğu arsada emsal artışı oldu, imar değişikliği geldi aradaki değer artışının hepsi devlete , tamamını alacak.

"2014 yılında kamuoyuna duyurulan 'Şehirlerde rant vergisi' planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeniden gündeme geliyor. Bakanlığın hazırladığı yasa taslağına göre imar planında yapılan değişikliklerde arsada değer artışı olduğunda aradaki farkın tamamı devlete ödenecek."

Link:
    https://www.cnnturk.com/ekonomi/baka...ergisi-geliyor

Artık nereden nasıl bulur ödersin düşün dur.

Beton beyinlere geçmiş olsun.

Bu arada kiralarda götürü giderlerin %25'ten %15'e düşürülmesi taslağının meclisten geçtiğini yazmıştım yıllar önce, 2017'de uygulanmaya başladı, o zaman dinleyip dikkate alan olmamıştı, hiçbir şeymiş meğersem.

Bu gelen vergiler betonun idam fermanıdır.

Dip not: cubes ankara'nın ortaklarından nuhoğlu inşaat konkordato ilan etti:
    "Konkordato talep eden inşaat şirketlerine İstanbul, Ankara ve İzmir’de dev konut projeleri yürüten Nuhoğlu İnşaat da eklendi."
    http://www.diken.com.tr/dev-projeler...to-talep-etti/
    ee diyelimki bana miras kaldi atiyorum arsa 1 milyon TL degerinde (miras kaldigi andaki fiyat)

Ama orjinalinde o arsaya 5 TL verilmis atiyorum 40 sene once

aradan 10 sene gecti 10 milyon TL ye sattim

bunun rant vergisi nasil hesaplaniyor? Ayrica miras kaldigi andaki fiyati kim nereden bilecek oyle bir piyasa arastirmasi mi var belediyenin elinde?

Sayfa 591/1000 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •