Sayfa 640/1030 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Şecaat arz ederken sirkatin söylemişsiniz teşekkür ederim. Almanya 2. Dünya savaşı sonrası baby boomers sayesinde Almanya oldu. Tıpkı amerika gibi. Merak ederseniz büyüme oranlarına açın bakın.

Fark etmemişsinizdir belki 2008 yılında dünya krize girdi. Para basarak ayakta duruyor. Almanya emeklilik maaşlarını düşürmekten helak oldu emeklilik yaşını 75 yapmayı konuşuyor. Yetmiyor 4 milyon türk 1.5 milyon suriyeli enjekte ediyor nüfusu gençleştirmek için. O da yetmiyor endüstri 4.0 gibi otomasyon projeleri ile üretimde devamlılığı sağlamaya çalışıyor. Almanyanın tüm bu çabasının altında nüfus artışını sağlayamamak yatıyor.

Kendi örneğiniz ile kendi argümanınızı çürüttünüz gördüğüm kadarıyla özür dileyip konuyu kapatacak olumluya sahip değilsiniz ama yine de size bu şansı tanıyorum. Cahil lafını da üzülerek iade ediyorum.
    çok doğru 1 dünya savaşı amerikan yerli sanayisinin ihtiyaç duyduğu maddeler yüzünden çıktı.
    o zaman kızıldereliler gene fransayı işgal etmiş, rusları tepemeye kalkmışlar
    tüm avrupa birleşmiş kızıldereliler ise tüm avrupaya tek başlarına kafa tutmuştu
    nerede alman sanayisi cahil cahil konuşuyorlar
    adamlar 1870 lerde sanayileşmişti

2. Turkey
    ======
    People and society:
    Population:80,845,215 (July 2017 est.)
    Age structure:
    0-14 years: 24.68%
    15-24 years: 15.99%
    25-54 years: 43.21%
    55-64 years: 8.58%
    65 years and over: 7.53%
    Median age:30.9 years
    Life expectancy at birth: 75 years
    https://www.cia.gov/library/publicat...k/geos/tu.html

.................................................. .................

Switzerland
    =============
    People and society:
    Population:8,236,303 (July 2017 est.)
    Age structure:
    0-14 years: 15.16%
    15-24 years: 10.88%
    25-54 years: 43.21%
    55-64 years: 12.6%
    65 years and over: 18.15%
    Median age: 42.4 years
    Life expectancy at birth: 82.6 years
    https://www.cia.gov/library/publicat...k/geos/sz.html
    Son düzenleme : british; 05-10-2018 saat: 19:53.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Efendi efendi
    Beğenmediğin o Almanya her yıl 400-500 milyar dolar CARİ FAZLA veriyor...

Ben sizin tarafınızdan çürütülmesi imkansıza yakın cümleler kurarım...
    Hata yapmışsam da hemen özür dilerim...
    Çünkü bende fanatizm yoktur..

saygılar/başarılar
    Almanyayi beğenmiyor değilim. Carı fazlasını da gayet iyi biliyorum bilmiyorum demedim ki? Almanyanın nüfus artışını iyi yönetmesi sayesinde buralara geldiğini ifade ediyorum. Bilmem anladiniz mi? Tekrar edeyim nitelikli organize bir nüfus artışı.

Söylediklerimi anladiniz mi? Bir sürü argüman sundum cevabınız var mı? Tek bir argümanıma cevap veremediniz hala diyorsunuz ki çürütmesi zordur. Ben tüm iddianızı daha ilk mesajda çürüttüm. Yoksa uzatmayalim böyle genel cevaplarla da konuyu meşgul etmeyelim.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tekrar edeyim nitelikli organize bir nüfus artışı.
    Benim söylediğime geldiniz...
    Tamam anlaştık şimdi...
    Mümkünse 3-5-x yıl hiç nufusun artmaması,bu süre zarafında mevcut insanımızın her türlü kalitesinin arttırılması+ gelecek nesilllere iyi bir gelecek hazırlamak hedeflenmelidir...
    Bunun altyapısı kurulmalıdır...

Taraflar arasında uzlaşmaya varılmış ve konu kapanmıştır...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5. odeabank geri dönen müşteri kampanyası yapmış galiba arayıp 26.5 veya 27 oran veririz dediler, pazartesi tekrar arayacaklar, burgan ne verecek bakalım, aslında bir süre gecelikte kalmak istiyorum burgan gecelik ne veriyor acaba yoksa aktif bono mu alsam.
    Her vade dönüşünde düşünüp durmaktan sıkıldım artık, bir de para iki parça 15 günde bir stres oluyor, cesaret edip tamamına dolar alıp koyamadım faize bir türlü.

6.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Benim söylediğime geldiniz...
    Tamam anlaştık şimdi...
    Mümkünse 3-5-x yıl hiç nufusun artmaması,bu süre zarafında mevcut insanımızın her türlü kalitesinin arttırılması+ gelecek nesilllere iyi bir gelecek hazırlamak hedeflenmelidir...
    Bunun altyapısı kurulmalıdır...

Taraflar arasında uzlaşmaya varılmış ve konu kapanmıştır...

saygılar/başarılar
    Buda olamayacağına göre (niteliksiz)nufus da her yıl 1 milyon ve üzeri artmaya devam edeceğine göre Türkiye nin geleceği pek parlak değil..
    Ben öyle görüyorum...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Şekerbank'a gittim. Müşteri temsilcisi ile görüştüm. Bir ay için 26.50, Üç ay için 26.75 verdi. Miktar 500 altı ve üstü için de aynı oran değişen bir şey yok. Oran İzmir/Karşıyaka şubesinden alındı.
    Şekerden 26 dan fazla alamıycaz bu ay anlasilan ppk ya kadar gunluk yapsam artacaginin garantisi yok .

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    odeabank geri dönen müşteri kampanyası yapmış galiba arayıp 26.5 veya 27 oran veririz dediler, pazartesi tekrar arayacaklar, burgan ne verecek bakalım, aslında bir süre gecelikte kalmak istiyorum burgan gecelik ne veriyor acaba yoksa aktif bono mu alsam.
    Her vade dönüşünde düşünüp durmaktan sıkıldım artık, bir de para iki parça 15 günde bir stres oluyor, cesaret edip tamamına dolar alıp koyamadım faize bir türlü.
    Odeabankin yapı krediden gelen yeni genel müdürü önce internetten eft ücreti almayacak ki geri döneyim yoksa nal toplar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 640/1030 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •