Sayfa 606/1000 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    o gün şeyedilen fikirler bizi epey güldürdü, katkısı bulunanların da neşesi artsın.

ancak, o kadar geniş fikirli, kafası çalışan dostlardan en fazla sinop-merkez hattı gibi bir proje çıkmasını yadırgadım açıkçası.

büyük düşünmek lazım, bir taşla on kuş vurmak lazım.

benim önerim, izmir limanı-hazar denizi arasında oluşturulacak bir kanal projesidir. hem rusların sıcak denize çıkmasını kolaylaştırırız (rusların filolarını hazar denizine nasıl yığacağı bizim sorunumuz değil tabii), böylece ruslarla aramız süper olur, s-400'leri bile bedava alırız, hem de bu hat üzerindeki köprü, otoyol geçişleri, ticaret hattı ile paraya para demeyiz, süper güç oluruz.
    Ohaaaa....işte buna çılgın proje derim işte...hemde çok rant var kesin yaparlar

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,552
    geçen hafta köye bacanakların babasının köyüne gittik, bagaja koca bir kabak koydular merakımı yenemeyip bu kabağı tarttım tam 14 kilo geldi, burayı okuyunca gözlerim açıldı kabak zengini olmuşuz anasını satayım
    25 şubat 2025 adese 1.99

Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    kabak 4 tl. ise bedava sayılır. Balgatta 6 tl. Ayrıca hep yerli üretim dolar mı neden zam yapılıyor diye kızıyorlar ama bence haksızlık yapılıyor. Sonuçta sürekli tarlasında kabak , biber, tahıl yetiştirerek geçimini sağlayan çiftçi zam yapmasın oursa , bu aile ilacı, mazotu, elektriği, suyu, giysiyi vb. zamsız alsın demek doğru olur. Hayat bir zincirdir. Her halka payına düşeni alır ve verir.
    bal kabağı yemeklik değil
    geçen sene 75 kuruştu kızılcahamamdan 10 kiloluk aldıydım tam 1 sene geçti üzernden kabak tohumuda mı doalrla
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Enflasyon yükseltenleri yakalamak amaç olsa, inanın 4 saatte topunu yakalarlar. Gerçi bu işleri siz daha iyi biliyorsunuz bana laf düşmez. saygılar. Şu dolar / tl. hakkında sizin koridorda neler dönüyor Ayhan bey, sürekli kendiniz kazanıyorsunuz ( keser gibi ) biraz da bizi düşünün. Bir kaç kırıntı yazsanız.
    pazartesi en egç salı sabahı okumuşsan sildim
    bir halt olacağı yok.

Hakan Özyıldız: Haneler ile Hazine`nin iç borç toplamı eşitlenmiş!
    http://www.paraanaliz.com/2018/genel...tlenmis-26746/

Yeni sloganım bu ` battı balık yan going `, bunlar yıllardır borç alıp hamur humur yediler, 6 ayda bir telefon değiştirdiler, araba aldılar, beton aldılar hep borçla yaptılar benim gibiler ise tasarruf yaptı hemide bu hazır yiyicilere ucuzundan fon sağlamak için enflasyon altı faizle bankalara yatırdılar. Bu hazır yiyiciler artık bu borçları ödemez ödeyemez ödemeyecekte peki kim ödeyecek ? Tabiki yine yemeyen tasarruf eden geçmişte de bunları besleyenler ödeyecek. İşsizlik fonundan kaynak aktarımı niyeti belli ediyor o nedenle ben enayi değilim , zaten 3 sene önceden bu hazır yiyicilere kaynak aktarmayı bıraktım gelecekte daha başka neleri olacağını da biliyorum ve tasarruflarımı bu hazır yiyicilere kaptırmaya da hiç ama hiç niyetim yok.
    Son düzenleme : umutabi; 06-10-2018 saat: 19:12.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,552
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bal kabağı yemeklik değil
    geçen sene 75 kuruştu kızılcahamamdan 10 kiloluk aldıydım tam 1 sene geçti üzernden kabak tohumuda mı doalrla
    evet dolarla, çiftçimizin ürettiği tohumların neredeyse tamamı israil menşeyli
    25 şubat 2025 adese 1.99

7. Doğru olabilir mi?

unnamed.jpg

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    evet dolarla, çiftçimizin ürettiği tohumların neredeyse tamamı israil menşeyli
    bal kabağı tohumu şimdilik yerli
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 606/1000 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •