Sayfa 616/1000 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by KYN1982 Yazıyı Oku
    ben ilac firmasinda calisiyorum valla catir catir uretiyoruz ayirt etmeden simdilik ama sonrasini bilemem belki depolar stokculuk yapiyordur zam gelir diye

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sizin urettikleriniz ucuz urunlerdir
    1 dolara da ilac var 10.000 dolara da mesele pahali olanlar

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Baktım ama göremedim sn.erman07, neresi orası
    Konusmalarinda sik kullaniyor ya onun icin demis, neresi oldugu onemli degil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Krizin anlamının,maksadının zaten bahsettiğiniz el değiştirme olduğunu geçen yıl yazmıştım.Tenekeler çöpe atılıp,üzerindeki çamur temizlendiğinde altın değerinde olabilecek firma veya kaynaklar vs. el değiştirdiğinde krizin maksadı hasıl olmuş ve bana göre kriz bitmiş demektir.
    .
    Aynı düşüncedeyiz ımzamı atarım...geçen seneki yazınızı okumak isterim...linki özelden atarsanız sevinirim...şimdiden teşekkürler...

Zaten doların şu anki makropolitik etkenler ve siyasi yaklaşımlar sözde alınan önlemler sorunun ötelenerek daha işin içinden çıkılmaz hale getirdiğini düşünüyorum...daha önce yazmıştım bende, sayısal loto tutmasını bekleyen kredikartı borçluları gibiyiz...bir gün olacak herşey dip yapacak ve öncesine göre 5-10 katı alım gücüne ulaşanların 5-10 katı düşmüş herşeyi kapatıp tüm sermayeyi elegeçirecekler...Ha bunlar kim? iyi adamlar mı kötü adamlar mı yaşayıp göreceğiz...umarın sonrası halkımız için iyi olur....yoksa resim çok pis duruyor...

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Döviz tutan arkadaşlar, dövizlerinizi bankada faizde mi tutuyorsunuz yoksa , eşinizle aranıza koyarak mı saklıyorsunuz ? Ne başa bela bir şey oldu ülkede tasarruf sahibi olmak. Ortada hol yok yumurta yoksa ikide bir yetkili pozisyondakiler neden açıklama yapıp dururlar. Dövizinize çökmeyeceğiz, sabit kura dönmeyeceğiz vb. çok sık konuşuyorlar.
    Bana değişik orijinal fikirler gerek.
    Ben hep derim ...Paranmı var derdin var...

En iyi fikir altın yapıp tarlana gömmek...atalarımız binlerce yıl böyle yapmış vardır bir bildikleri

5. Yabancı futbolcuya neden kıyak geçiliyor? Yerlinin ne eksiği var?

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Adamlar zengin gidip vatandaşlık alsalar ne olacak ?. Polisiye tedbirlerle bu işler çözülmez

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    Ben hep derim ...Paranmı var derdin var...

En iyi fikir altın yapıp tarlana gömmek...atalarımız binlerce yıl böyle yapmış vardır bir bildikleri
    Hastalar doktora gidip tedavi oluyor, madem çok dertlisiniz, dağıtın gitsin ferahlarsınız....

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Yabancı futbolcuya neden kıyak geçiliyor? Yerlinin ne eksiği var?
    Bakiniz milli takimimiz, kasaba takimi Izlanda bilem bile geciriyor!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Hep savunmuşumdur...Kriz fırsatlar doğurur diye...Kol saatlerinde hissetmeye başladım ilk ,muhtemelen ellerinde stokları patlamış ürünleri yok pahasına sitelerde pazarlıyorlar...Darısı ipo.e ların başına Başka ürün ürünler farkeden varmı?

Sayfa 616/1000 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •