Sayfa 624/1000 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    4 ay önce şahmeran ustası hasan usta diye birine uğramıştım eski mardinde bir cezve sormuştum 25 tl demişti almamıştım bugün sordum 65 tl dedi kavga gürültü 50 ye verdi kredi kartı yok pesin verecen dedi peki dedim aldım
    Ayhan bey
    Mardin çok güzel bir şehir
    Yıllar evvel gitmiştim ailece unutulmaz çok farklı bir havası var
    Bizim için de geziniz lütfen

2.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    feto yu besleyip büyütenler kim olaki
    ne istedinizde vermedik diyen kim ki

yüzde 51 bu soruları ne zaman sorgulayacak

timeo hominem unius libri..!!

3. 2008 Mortgage krizi sonrası ABD bankacılık sistemine büyük destek verildi. Bollaşan dolar tüm dünyaya aktı. DJI ve tahvilden istediğini alamayanlar altına girdi. Bir zamanlar altın 1000 doların üzerine çıkar mı diye bu forumda yazıldı çizildi. Bu grafik DJI ile altının karmaşık korelasyonunu ortaya koymuş 2010 da. Dolar 2000 dolar olacak tahmininde bulunulmuş eh tutmuş da.

Denklem karmaşık ve global. Faizler artacak mı, dolar güçlenecek mi, bu kadar basılan dolar nereye gidecek.Altın 1200 doları aşacak mı, EURUSD paritesi..v.s.

Özetle paranın yönü ne..herkes bu sorunun peşinde..sıradaki şişecek enstrüman ne?

A. DJI son kez yükselecek.
    B. Altın tekrar 2000 dolara yükselecek.
    C. Tüm denklemler değişecek, AB, Çin, Rusya ticaret savaşları sonrası, dünya finans sistemine alternatifler üretecek. ABD daha derin bir krize girecek. Kendi krizini dolara angaje dünya finans sistemine ihale edemeyecek.
    Son düzenleme : Achiles; 07-10-2018 saat: 21:33.

4. Dmax kanalında dünyanın en güçlü adamı programı var güzel
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

5.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    burada şu önemli bilgiyi verelim:

musluk suyunun taşındığı künklere dışarıdan su sızması mümkündür. sızan bu sulara kanalizasyon suları da dahildir.

temiz suyun aktığı künklerin içine dışarıdan su girmemesini, içerideki basıncın dışarıdaki basınçtan yüksek olması, yani içeride basınçlı suyun olması sağlar.

sular kesildikten sonra tekrar geldiğinde musluktan çamur gibi su akmasının nedeni bu künklerin içine dışarıdan pis suyun sızmış olmasıdır. dolayısıyla şehir suyunun ara sıra kesildiği bizimki gibi dandik ülkelerde susuzluktan ölmeyecekseniz musluk suyu içmeyiniz...
    tövbe tövbe

künklerin içine temiz su olmaz atık su içindir. basınca dayanmaz zaten. sular kesildikten sonra suyun çamur gibi akmasının nedeni zamanla boruların içinde pas renginde tortu oluşur. bu basınçlı su sürekli var iken olur. su kesilip birden basınçlı su verildiğinde yerlerinden sökülür ve bulanık su akar.
    https://1.bp.blogspot.com/-NCVqvWEo_...pasli_boru.jpg

6. Damacana mamacana almıyom..

Haftada bir 25 km yol yapıp dağdan temin ediyorum,allaan suyu..

Namuslu.
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Duhul
    Oct 2018
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    103
    Blog Entries
    3
    altın tekrar 2000 $ seviyesine gelirse, türkiye ile hindistan yastık altı rezervleri ile sağlam gelir elde eder.

Bunun yanında KOZAL tutulmaz. Fakat, dolardaki yükselişin genel olarak kalıcı olması mümkün değil, hem TL çok ucuz hem de diğer paralar da çok değer kaybetti son 5 yılda. böyle sürmeyecektir.
    Baş Ekonomi Yazarı @minikyolculuk
    Değer Yatırımcısı,VIOP Trader,SK007 Hisselerini takipçisi -

Alıntı Originally Posted by C.ÜNLÜ Yazıyı Oku
    Damacana mamacana almıyom..

Haftada bir 25 km yol yapıp dağdan temin ediyorum,allaan suyu..

Namuslu.
    Allahin suyuna 25 km. yol yapilirmi, 150 metre ileriden doldurup geliyorum ben!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 624/1000 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •