Sayfa 618/1032 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    Uzun vadedeki takas değişimleri hariç kısa vadeli takas alım satım yerlerinden çok bir anlam çıkarmamakta fayda var sonuç olarak ortada bir para var...ve bu para için hangi kurumların deynekçilik görevi olduğunu bilemeyiz...zaten bilmememiz içinde oldukça manüpüle edilir takaslar...yada bildiğimizi sanmamız için....
    Cok yaniliyorsun bence. Deynekcilikle alakasi yok. Kimse gunlukten fazla mala girmiyor. Giren de en fazla 2 gun tutuyor. Simdiye kadar uzun zamandir bu boyle. Bunu yapan cok fazla araci kurum / sahis var. Bu tahtanin yuku agir. Cok fazla insane dagitilmis durumda.

Tesadufen gordum, Yetkisiz surda yaziyor arkadaslar: http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=29108

Yazilarindan faydalananlar yanliz birakmasin. Bol sanslar.

Trend senden bir ricam olacak. Cok fazla yazdin cizdin ama arkalarda kaldi.

Mumkun mu OFAC ile ilgili hesaplamalarini bir mesaja toplamak?

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Cok yaniliyorsun bence. Deynekcilikle alakasi yok. Kimse gunlukten fazla mala girmiyor. Giren de en fazla 2 gun tutuyor. Simdiye kadar uzun zamandir bu boyle. Bunu yapan cok fazla araci kurum / sahis var. Bu tahtanin yuku agir. Cok fazla insane dagitilmis durumda.
    Bu bakış açısıyla her kurum a1 vb. her gün malı alıp bir şekilde yukardan satacak birilerini buluyor anlamı çıkar ki gündelik bukadar malı çevirip kucaklarına bırakılacak ky. miktarı hiç bir tahta bulamaz...yani ortada manipüle edilen takaslar mevcut günlüklerde...tabiki orta ve uzun vadeli takaslara bir miktar itimat etmekten başka çare yok ki uzun vadeli takasların bile farklı yerel aracı kurumlara kuluçkaya yatırıldığı zaman zaman görülmüştür...tabiki bu benim sanım aksi mümkün...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    Bu bakış açısıyla her kurum a1 vb. her gün malı alıp bir şekilde yukardan satacak birilerini buluyor anlamı çıkar ki gündelik bukadar malı çevirip kucaklarına bırakılacak ky. miktarı hiç bir tahta bulamaz...yani ortada manipüle edilen takaslar mevcut günlüklerde...tabiki orta ve uzun vadeli takaslara bir miktar itimat etmekten başka çare yok ki uzun vadeli takasların bile farklı yerel aracı kurumlara kuluçkaya yatırıldığı zaman zaman görülmüştür...tabiki bu benim sanım aksi mümkün...
    Yok o anlam cikmiyor. Bazilari zarar yaziyor, bazilari kar. Herhalde toplarsan sonucta hicbiri birsey kazanamiyordur. Benim saydigim gunluk 2 milyon liranin ustunde islem yapan en az 8-9 kisi var. Kagida alici gelmiyor. Bir Garanti aldigini tutuyor az biraz. Yabanci fonlarin gelmesi lazim bir sekilde ki bu dongu kirilsin. OFAC'tan once de onlar bulasmiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Bu arada çok kısa vadeli bir analiz ve tahmin de yapayım:
    Halkbank 5.86dan 6.73'e %14.8 oranında nefessiz yükseldi. Daha önceki bu şekilde aralıksız yükselişleri iyi tetkik ettim, en az %3'lük minik de olsa bir düzeltme yapmadan yükseliş %17 oranını çok nadiren geçiyor, yani mevcut halde 6.53 görülecek diyorum, tepe daha yukarı taşınırsa bu da yükselir. Burdan bir çorba parası çıkarabilmek için 6.65'ten birazcık sattım, az altından yerine koymaya çalışacağım yarın, bakalım.
    Çorba parasını kaptım..
    Bu arada enflasyonla mücadele planına baktınız mı bilmiyorum, ben fazla etkisinin olacağını sanmıyorum, yılbaşına kadar yüzde on fiyat indirimi kampanyasıyla ivmeyi kırmayı deniyorlar. Bu şekilde biriken zamlar sonra yine yansır fazla etkisi olmaz diye düşünüyorum, vergi ve maliyetleri düşürecek adımlar atılarak sorunun köküne inilmesi lazım. Bankalar da yine kredi faizlerini düşürmeyi taahhüt etmiş, suyumuz ısınıyor ona göre..

7. her hafta bir program açıklanır oldu, somut bişey olduğu yok, anca ahabere malzeme veriyorlar.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Çorba parasını kaptım..
    Bravo. Bu guzel ve isabetli calisman icin tesekkur edecektim de, gunun kapanmasini bekliyordum.

Sayfa 618/1032 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •