Sayfa 705/1030 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    albayrak: Bankalar 1 ağustos sonrası yüksek faizli kredilerde yüzde 10 indirim yapacak
    Krediler cok yuksek onlari düşürseler iyi olur % 26 dan alip % 40a satıyorlar.

2. Enflasyon ile
    TOPYEKUN mücadele ama bakar mısınız..
    Sırf mücadele de yetmez..
    TOPyekun

Bakan Albayrak'ın açıklamasından önce konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli "Ucuz et projesi devam edecek, Çaykur zam yapmayacak, tüm zincir mağazalar 50 üründe 2 ay boyunca yüzde 10 indirim yapacak" dedi. Albayrak da konuşmasında elektrik ve doğalgaza yıl sonuna kadar zam olmayacağını ve bankalarn yüksek faizli kredilerde %10 indirim yapacağını bildirdi.

2ay

bullshit..

3. Bakan açıkladı 1 ocak 2019 elektirik ve doğalgaza zam var(yıl sonuna kadar zam yok demek bu anlama gelir bence)

Yılbaşında kampanya bitince ne olacak? Cevap: %10 zammı geri koyacak ve 3 aylık birikmiş maliyetleri de ilave edecek. Sonuç zamana yayılan enflasyon...

Bu arada kampanyanın çok iyi!!! gidedeğini ve ekim enflasyonun beklentilerin altında geleceğini tahmin ediyorum..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    uyanık esnaf taktiği uygulanırsa ve fark bize ödetilirse ne olcek dolar arttı abi işine gelirse diyen esnaf gibi mesela

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    mevduatçılarda %10 indirim kampanyasına katılacakmış

7. Sayın bakan piyasaları rahatlatamadı beklediğim gibi bir açıklama olmadı açıkçası. Ben daha somut kararlar bekliyordum. Neyse bu da doların gazını almadı, şimdi asıl soru cumaya kadar bekleyip Brunson kararından önce dolara girmek mi. Yoksa Brunson'la ilgili kararı beklemek mi. Sizlerin de değerli yorumlarını almak isterim.

8.  Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Sayın bakan piyasaları rahatlatamadı beklediğim gibi bir açıklama olmadı açıkçası. Ben daha somut kararlar bekliyordum. Neyse bu da doların gazını almadı, şimdi asıl soru cumaya kadar bekleyip Brunson kararından önce dolara girmek mi. Yoksa Brunson'la ilgili kararı beklemek mi. Sizlerin de değerli yorumlarını almak isterim.
    Abicim sen zor para kazanırsın böyle .Dolar hafif kıpraşıyor alimmi almiyimmi ...
    Bence düşecek bekle 5.50 civarı al sn.mali müşavirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 705/1030 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •