Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Arkadaşlar bu banka işlerinden az anlayan ve en paranın reklamlarında olan kıllanan adamın biriyim :D Vadeli mevduatıma şuan çalıştığım banka 80 bine %18 faiz veriyor tabi ki memnun değilim ve arayıştayım kafam allak bullak al sat yapan biri değilim sadece enflasyona karşı param ezilmesin (mümkün değil tabi ki) yada az ezilsin diyelim mantığım sadece bu.Faizi %18 den yüksek sorun yaşamayacağım banka önerileriniz nedir?

Alıntı Originally Posted by Dertsiz55 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu banka işlerinden az anlayan ve en paranın reklamlarında olan kıllanan adamın biriyim :D Vadeli mevduatıma şuan çalıştığım banka 80 bine %18 faiz veriyor tabi ki memnun değilim ve arayıştayım kafam allak bullak al sat yapan biri değilim sadece enflasyona karşı param ezilmesin (mümkün değil tabi ki) yada az ezilsin diyelim mantığım sadece bu.Faizi %18 den yüksek sorun yaşamayacağım banka önerileriniz nedir?
    Cepteteb.com TEB dijital bankacılık 80kTL'ye %23 100kTL'ye %24 veriyor pazarlıksız.

Küçük banka takıntın yoksa onlardan da bu meblağ için %25 ve üzeri alabilirsin.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Cepteteb.com TEB dijital bankacılık 80kTL'ye %23 100kTL'ye %24 veriyor pazarlıksız.

Küçük banka takıntın yoksa onlardan da bu meblağ için %25 ve üzeri alabilirsin.
    Cevabın için teşekkür ederim üstat.Küçük banka takıntım var şöyle söyleyeyim eft yaparken bile tereddüt yaşayan bir insanım o yüzden bankalarla aram hiç iyi değildir az işlem yaparım sadece vadeli mevduat kullanıyorum al sat vs. yapmıyorum.Cepteteb devlet güvencesi var değil mi ? teb bankasına bağlı neticede ama müşteri hizmetleri bile ayrı ayrı olduğunu biliyorum şubeden destek bile vermiyorlarmış ne kadar doğru?

Cevabın için teşekkür ederim üstat.Küçük banka takıntım var şöyle söyleyeyim eft yaparken bile tereddüt yaşayan bir insanım o yüzden bankalarla aram hiç iyi değildir az işlem yaparım sadece vadeli mevduat kullanıyorum al sat vs. yapmıyorum.Cepteteb devlet güvencesi var değil mi ? teb bankasına bağlı neticede ama müşteri hizmetleri bile ayrı ayrı olduğunu biliyorum şubeden destek bile vermiyorlarmış ne kadar doğru?
    Cepteteb ayrı bir şube olarak gözüküyor.Ama sanırım sabit bir müşteri temsilcisi atanmıyor. Defterleri normal şubelerden bastırmak mümkün olmalı. Kullanan tanıdıklarım var. Banka büyüdükçe faiz oranı düşer, özellikle 100kTL'nin altındaki meblağlarda. O nedenle 100kTL altı ve büyük banka tercihi biraz daha düşük faizi kabullenmek demek. Bu kişisel bir tercih.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Cepteteb ayrı bir şube olarak gözüküyor.Ama sanırım sabit bir müşteri temsilcisi atanmıyor. Defterleri normal şubelerden bastırmak mümkün olmalı. Kullanan tanıdıklarım var. Banka büyüdükçe faiz oranı düşer, özellikle 100kTL'nin altındaki meblağlarda. O nedenle 100kTL altı ve büyük banka tercihi biraz daha düşük faizi kabullenmek demek. Bu kişisel bir tercih.
    Sence herhangi bir riski var mı? peki yani en kötüsü ne olabilir ?

Sence herhangi bir riski var mı? peki yani en kötüsü ne olabilir ?
    Herkesin risk algısı ve düşüncesi farklı olabilir. Bu dediğim gibi kişisel bir konu.Buna ne yazık ki kişi kendi karar vermeli.
    Ve doğruyu söylemem gerekirse de başkalarının tavsiyesini dinlememeli. Kendi iç sesini dinlemeli. Yoksa insan huzursuz olur.

Ben şahsen küçük bankalara da para yatırıyorum. Daha ilgili oluyorlar ve bazı ek işlerde (firma hesapları v.b) daha düşük maliyetli olarak işimi görüyorlar. Ama bu benim şahsi tercihim.

Ceptetebi subeden de açabilirsin birtane vadesiz defteri veriyorlar hemen subedeyken parayi eft yaparsan vadeli defterini orda yazdirip alabilirsin.
    Yalniz enparada 30 sn de çıkan mt cepteteb de gunduz vakti sansliysan 3-5 dk telefonda beklersin mh rezalet bir banka o yuzden tavsiye etmem.

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Ceptetebi subeden de açabilirsin birtane vadesiz defteri veriyorlar hemen subedeyken parayi eft yaparsan vadeli defterini orda yazdirip alabilirsin.
    Yalniz enparada 30 sn de çıkan mt cepteteb de gunduz vakti sansliysan 3-5 dk telefonda beklersin mh rezalet bir banka o yuzden tavsiye etmem.
    20 dk beklediğimi çok biliyorum .

Şikayet ettiğimde siz beni arayın diye hatları şu an müsait diyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •