-
Büyük bir süt ürünleri imalatçısının konkordato talebi olduğu iddia ediliyor. Teyid edebilecek var mı?
-

Originally Posted by
rxpu
Büyük bir süt ürünleri imalatçısının konkordato talebi olduğu iddia ediliyor. Teyid edebilecek var mı?
yok ama pınar için söylenti vardı
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
pınar değil.
-

Originally Posted by
rxpu
pınar değil.
Artık bu işler olağan her gün her sektörde duyacağız alışalım. Ben hala memleketi bu hale getiren beton ekonomisinin` ağababa` larından bir batış haberi duymadım bana bu tuhaf geliyor.
-

Originally Posted by
ayhan53
pınar değil y...an....
-

Originally Posted by
rxpu
Bu haber 1 ay önceden çıktı.Ancak hükümet yetkililerinin bunu durdurduğu iddia edildi. Bursa'nın güzide bir firması söz konusu olan. umarım yanlış haberdir.
Y.T.D.

-

Originally Posted by
feray007
Bu haber 1 ay önceden çıktı.Ancak hükümet yetkililerinin bunu durdurduğu iddia edildi. Bursa'nın güzide bir firması söz konusu olan. umarım yanlış haberdir.
sütaş değil y...an....Abartmayın...yörsanın sahibi abraj capital.O battığı için y...an zor duruma düştü.Olay bu.
-

Originally Posted by
umutabi
Artık bu işler olağan her gün her sektörde duyacağız alışalım. Ben hala memleketi bu hale getiren beton ekonomisinin` ağababa` larından bir batış haberi duymadım bana bu tuhaf geliyor.
Sn. Umutabi işsizlik fonundan fonlanan bankalar 0.98 hikayeli ev satışlarını fonlamıyorsa beklentinde olma ihtimali var. Ama kafalar beton olduğu için betonculardan ciddi batan olmayacak görünüyor.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek gece alınan yol gibidir. Yol aldıkça aydınlanır. (T2)
Buradaki paylaşımlarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kendime faydam yok.

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri