Sayfa 768/900 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 6,137 - 6,144 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Dr.Okan Yazıyı Oku
    Selamlar; 0,20-0,30 aralığından girenler bayram yaparken, biz üstten maliyetli olanlar için hala ş.siz hissede maliyetlerimize gelmeis için beklemekten başka çaremiz yok.

Senin yine maliyetin çoğumuzu göre düşük, İnşallah en kısa zaman da sende bizlerde kurtuluruz.

Rabb'im sıkıntılarımızı azaltsın, bizlete bunu yaşatanların da elbet yaşayacağı azaplar olacaktır.

Rabb'imiz elbet yapılanların hesabını soracaktır.
    DEĞERLİ ARKADAŞIM;

GİRDİĞİM GÜNE NALET OLSUN İNAN PARAM YARIYA İNDİ
    AMA BENİM UYKUSUZ GECELERİM STRESLİ ANLARIM

BENİ BİTİRDİ
    0,46 GÖRSEM 1 LİRASINI İSTEMEM
    NALET OLSUN BUNDAN GELENE

GİRECEKLERE ONDAN UYARIYORUM ONdan
    MİLLET OYUN GİBİ GELİYOR BEN BİTMİŞİM

kardeş inşaallah zararını kurtarırsın

tavanda durum ne

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

3.  Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
    kimsenin demesi ile al sat yapmayın...0,40 larda teknik olarak düzeltme beklenebilir ama spek şuan kimseyi tınlamıyor tekniğide tınlamassa klnma gibi yardıra yardıra gider.kimseyi dinlemeyin beni de başkasınıda ...kararı siz verin açın grafige bakın.önceki hareketlerinden tahmin yürütün...grafik formasyonlarını inceleyin ...ufaktanda olsa öğrenin arkadaşlar yolda 5 lira düşürünce 1 saat arıyorsunuz nereye düştü diye bura bir günde 10 binler kaybediyoruz tınlamıyoruz bile.rızkınızı koruyun en azından.
    Çok haklısını dostum. Aynen yazdığınız gibi.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

4.  Alıntı Originally Posted by ZAFER32 Yazıyı Oku
    DEĞERLİ ARKADAŞIM;

GİRDİĞİM GÜNE NALET OLSUN İNAN PARAM YARIYA İNDİ
    AMA BENİM UYKUSUZ GECELERİM STRESLİ ANLARIM

BENİ BİTİRDİ
    0,46 GÖRSEM 1 LİRASINI İSTEMEM
    NALET OLSUN BUNDAN GELENE

GİRECEKLERE ONDAN UYARIYORUM ONdan
    MİLLET OYUN GİBİ GELİYOR BEN BİTMİŞİM

kardeş inşaallah zararını kurtarırsın
    İnşallah, hepimiz kurtarırız, yarın ve sonraki günlerde İnşallah tavan olur ve sizde rahatlarsınız bizde.

Sizin maliyet yine ben ve benim gibi üstten alanlara göre çok daha iyi, Rabbim büyüktür, elbet hesap günü gelecek.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

5. bu hafta sonuna kadar olumlu haber gelmesi lazım eğer gelirse macera dolu amerikaya hoş geldiniz diyebiliriz.

6.  Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
    bu hafta sonuna kadar olumlu haber gelmesi lazım eğer gelirse macera dolu amerikaya hoş geldiniz diyebiliriz.
    Olumlu haber, finansal yapılanma olumlu sonuçlandı ve innova 4 başta olmak üzere İnşaatlar yeniden başladı haberi olursa dediğin gibi olur dostuM.

İnşallah da en kısa zamanda bu haberler gelir.

7.  Alıntı Originally Posted by Dr.Okan Yazıyı Oku
    Olumlu haber, finansal yapılanma olumlu sonuçlandı ve innova 4 başta olmak üzere İnşaatlar yeniden başladı haberi olursa dediğin gibi olur dostuM.

İnşallah da en kısa zamanda bu haberler gelir.
    makul barter sistemi kapsamında mağdurları memnun edecek haberler gelebilir çünkü önümüzdeki hafta liste açıklanacak eğer açgözlülük yapıp makul şartlarda barter gerçekleşirse borç azalacağı gibi aradaki farklardan dolayı finansal açıdan da para girişi olur.ondan sonraki aşama inşaatların devamına yönelik olacaktır.önünü görmesi için foto çekip detaylı incelemesi lazım büyük resmi...yani ben olsam öyle yaparım.

8. Birde YYAPI, YGYO'ya göre daha agresif ve daha hacimli çıkıyor ve tavanda alıcı çok daha fazla YGYO da ise hacim az ve tavanda alıcı sayısı cok daha az, sanki YYAPI da tavanlar sürerken biz daha az tavan göreceğiz gibi, tabi olumlu haberler gelirse durum değişir.

Sayfa 768/900 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •