Sayfa 674/1000 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Erdoğan: İş Bankasındaki CHP hisselerinin Hazine'ye devri için düzenleme yapıyoruz.

https://twitter.com/ntv/status/1050146034930933760
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Erdoğan: İş Bankasındaki CHP hisselerinin Hazine'ye devri için düzenleme yapıyoruz.

https://twitter.com/ntv/status/1050146034930933760
    E yani işsizlik fonundaki paralar para da iş bankasındakiler değil mi,memlekette kriz var işbankası oh keyifler keka,azbişi ordan takviye lazım vakıftı ziraatti di mi.Ben garanti bankası gavurların o açıdan kısmen olaylara uzak kalma olasılığı daha yüksek derken bunları kastetmiştim.Hep garip garip işler dönüyor ortada.Ha bu arada bakıyorum bakıyorum suryapı konusunda medya suspus.Halbuki antalyadaki dev inşaat şu anda havlu atmış durumda.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,552
    maalesef buraya grafik koyamıyorum, bunu yapacak bir arkadaş varsa çok faydalı olacaktır, S&P500 grafiğine 2018 başından bugüne haftalık bakalım buna MACD ve RSİ göstergelerinide ilave edelim iki göstergedede negatif uyumsuzluğu net olarak göreceğiz, burada abd borsalarındaki kötü durum ortadadır ,eğer durum böyleyse bizim borsamız ve tl miz nice olur düşünmek gerekir, şu buronsonu filan bırakmak lazım amerika bu meseledede bizi aldatırrrrrr

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Çok acele etmeyelim.

12 Ekim'de papazı görelim.
    25 Ekim'de tcmb ppk kararını görelim.
    3 Kasım'da Ekim enflasyonunu görelim.
    4 Kasım İran ambargosunu ve Türkiye'nin İran'a bağımlı olduğu petrol ürünleri için muaf tutulup tutulmayacağını görelim.
    6 Kasım'da Amerikan yerel seçimlerinin sonucunu görelim.
    Kasım ayında dün sinyalleri gelen dünya ekonomisindeki çalkalanmanın durumunu görelim.
    Suriye'deki hareketlenmeleri izleyelim.
    Bunların *hepsi* olumluysa ondan sonra aşağı yönlü baskı için tartışabiliriz. Bunları görmeden tahmin zar atmak gibi olur.
    dediklerinize ilaveten
    Tr-abd ilişkileri S400 meselesiyle nerelere gelecek.

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    maalesef buraya grafik koyamıyorum, bunu yapacak bir arkadaş varsa çok faydalı olacaktır, S&P500 grafiğine 2018 başından bugüne haftalık bakalım buna MACD ve RSİ göstergelerinide ilave edelim iki göstergedede negatif uyumsuzluğu net olarak göreceğiz, burada abd borsalarındaki kötü durum ortadadır ,eğer durum böyleyse bizim borsamız ve tl miz nice olur düşünmek gerekir, şu buronsonu filan bırakmak lazım amerika bu meseledede bizi aldatırrrrrr
    Hocam hadi bıraktık,amerika sonrasına bakarız diyor ,söz falan yok ortalıkta,hiç bir taviz yok,resmen burun sürtme olayı.Yani ne bileyim geçtik uluslararası ilişkilerdeki eşit iki ülke arasındaki teamüller olayını da bu biraz fazla değil mi.Ah Atatürk ah sen ne büyük adammışsın.

6.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    dediklerinize ilaveten
    Tr-abd ilişkileri S400 meselesiyle nerelere gelecek.
    Evet detaylara inildiğinde liste daha da uzuyor. Ama Ekim, Kasım ayları sürecin gideceği yön açısından ciddi ip uçları verecek.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    E yani işsizlik fonundaki paralar para da iş bankasındakiler değil mi,memlekette kriz var işbankası oh keyifler keka,azbişi ordan takviye lazım vakıftı ziraatti di mi.Ben garanti bankası gavurların o açıdan kısmen olaylara uzak kalma olasılığı daha yüksek derken bunları kastetmiştim.Hep garip garip işler dönüyor ortada.Ha bu arada bakıyorum bakıyorum suryapı konusunda medya suspus.Halbuki antalyadaki dev inşaat şu anda havlu atmış durumda.
    2016 yılında sattığı dairelerin tüm ödemesi yapılmasına rağmen tapu veremiyormuş.

İnşaat firmaları sanırım tapuları bankalara ipotek ettirdi. O ipoteği çözüp parasını alıp teslim ettiği dairelerin dahi tapusunu veremiyorlar. Bu çok ciddi bir sorun.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    2016 yılında sattığı dairelerin tüm ödemesi yapılmasına rağmen tapu veremiyormuş.

İnşaat firmaları sanırım tapuları bankalara ipotek ettirdi. O ipoteği çözüp parasını alıp teslim ettiği dairelerin dahi tapusunu veremiyorlar. Bu çok ciddi bir sorun.
    Yaşınız genç sanırım sn rxpu.Bilmem banker faciası zamanlarını hatırlarmısınız.Bu yıl aynısı inşaatda olacak.

Sayfa 674/1000 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •