Sayfa 356/809 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. beyler bugün hisseye satış yapan benim dolar yüzünde toplam 70 bin lot mal verdim ama henüz 25 bini bekliyo satışta biraz aşağa yaparsa malları yerine koyucam lütfen küfür etmeyin. garanti iş ve invest az satıcı bugün

2. sattıklarımın yarısını yerine koydum dolar buradan yönünü yukarı çevirebilir artık bekleme zamanı bilançoya kadar.

3. Valla iyi vermişsin bu sığ tahtada o kadar malı beni sevindiren ise adam alıyor demekki

4. Bu arada sizin maliyet kaçtı

5.  Alıntı Originally Posted by JOSEF DE SOUZA Yazıyı Oku
    sattıklarımın yarısını yerine koydum dolar buradan yönünü yukarı çevirebilir artık bekleme zamanı bilançoya kadar.
    Alttan satıp üstten mi aldınız yani? Dedikleriniz dogru çıktı alsatla para kazanilmiyormus, haklıymissiniz. Sizde hata yaptınız Desenize. Bol kazançlar. Ytd.

6. Kords un bence dolarla asiri bir korelasyonu yok. Gelir dolarla kabul fakat 100m usd kredi cekildigini de gözardi etmemeliyiz.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu ara usd ile takılıyor ortak çok test ettim usd grafiği güzel çalışıyor hatta kapanışı da haftalık 200 ortalama da kapattı haftaya hedef 1.80 kırıp kapamak inş da ay sonu usd bazlı kapanışta macd yukarı kestirmek bunu yaptıktan sonra önceden hızlıdan üst banda koşmuş falan filan benim plan bu 😀

8.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Bu ara usd ile takılıyor ortak çok test ettim usd grafiği güzel çalışıyor hatta kapanışı da haftalık 200 ortalama da kapattı haftaya hedef 1.80 kırıp kapamak inş da ay sonu usd bazlı kapanışta macd yukarı kestirmek bunu yaptıktan sonra önceden hızlıdan üst banda koşmuş falan filan benim plan bu 😀
    Josef o kadar yazdı alsatcı çıktı. Sn fredim sizde uzuncu ciktiniz

Sayfa 356/809 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •