MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ
Bende evladiyelik 100Bin liralik TURGG var. Bekliyoruz kartaldaki imar sürecini. 10 a değil ama 5 e katlayacak inş. Kısa vadede trade yapabilecek tekniği iyi hisseleri duymak isteriz.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
madem algyo konuyu açtınız bir kaç kelam temel-teknik analizde ben edem...
geçen gsdho forumunda algyo yu örnek vererek anlatmıştım gsdho gitmiyor diye sitemler vardı...
şimdi algyo malum dolar fazlası var kasada borcu yok yüksek bedelsiz vs vs....
şimdi algyo 20 li seviyelerde çok süründü o zaman defter değeri 40 lardaydı 2-3 yıl öncesi....
sonra dolarında çıkışında yüksek kur karı yazmaya başladı ama fiat yine 20 lerdeydi tıpkı gsdho daki gibi ağlamalar vs vs
algyo 0,50 deftere değerinden işlem görüyordu sonra birden sert bir yükselişle 45 lere zıpladı birden sonra realizasyon falan ta 56 lara gitti şimdi 50 lerde peki defter değeri ne oldu bu arada 100 tl ye yaklaştı algyo şimdi yine defter değerinin yarısından işlem görüyor ama dikkatinizi çekerim 20 ye göre %150 primli işte bu dolar fazlasından daha bedelsiz vsvs gündemde yok onlar olduğunda defter değerinide katlayacak hiç şüphesiz algyo altın yumurtlayan tavuk...
bunu neden anlattım şimdi gsdho dakilr ağlıyor haklı olarak çıkmıyor diye ama gsdho da yakında algyo gibi olacak yani yüksek kur karı yazıyor özsermaye ve defter değeri yükseliyor 9 aylıkta açıklayacağı karla fk 1 lere inecek deftere değeri şu an 2,49 defter değeride 3,00 ve üzerine çıkacak ama fiyat 0,68 kuruş yani gsdho yine iskontolu işlem görecek ama orta vadede defter değeri arttığı için gsdho da önce 1 lere sonra 1,50 lere yolculuk yapacak bekleyip göreceğiz inşallah
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
adem,temel,teknik analizden başka patron analizide lazım borsamızda
gsdh ,güzel karlar yazıyor,ama forumda takip ettiğim kadarıyla aynısı doğan gurubundada oluyor,karı diğer şirketlere paslıyor.zaten gsdho inceledim biraz temel olarak handikapı patron.
patron denince sasanın patronunu tek geçerim.mesela koç gurubu iyi giderken sabancı gurubu nedense aynı performansı borsada göstermiyor.
bide trendler var,borsada moda gibi...şu anda gayrimenkul yatrırım ortaklıklıkları faiz yüksekliğinden dolayı bir süre trend olamıyacağını düşünüyorum...
enerji ve teknoloji şirketlerindede döviz yüksekliğinden dolayı bir süredir gözden düştü,son bir kaç haftadır gerel,karel,aksen, gibi hisselerde dramatik düşüşler oldu. dövizin düşmesi ve faizlerin düşmesinden olumlu etkileneceklerdir.
alın buda algyo nuzun tekniği bu fincan kulbu yapacam derse formasyon hedefi 70 tl dir tabi 54 -56 geçmesi şartı ile
stop neresi olur 200 ort 45 kesin stop bölgesi oludu elimde olsaydı
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yer İmleri