Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
tabi gsdho da geçmişten gelen 20 yıllık bir hantallık var bu yüzden birden bu geçmişi silmesi kolay değil ama rasyolar o kadar iyileşiyorki bunu tıkı bir fay hattı gibi düşün enerji birikir birikir yıllarca sonra birden patlar deprem olur

algyo da 20 lerde idi rasyolar süper idi ama hisse bir türlü gidemiyordu patron hakkında neler neler diyorlardı üçkağıtçıdan tut aklına ne geliyorsa ama bir gün birileri geldi algyo ya milyon lotlar havalarda uçuştu yerinden kıpırdayamayan algyo birde 40 ları devirmişti
ALAGEYİK ilk göz ağrılarımdan dır. Uzun yıllar portföyün bir kısmıyla 20 li fiyatların altında alır üstünde satardık. ALGYO Üstadı Taxaray vardı her bilanço dönemi öncesi gelecek karı noktası virgülüne paylaşırdı eski form da yıllar önce paylaşmıştım maliyet 10 tl altına kadar düşmüştü o zamanlar temel ve teknik olarak bedavadan daha ucuzdu ful portföy kağıda girsek bile geceleri rahat uyurduk fakat yine de kimseye beğendiremezdik en son yanlış hatırlamıyorsam ben 38 civarı çıkmıştım tekrar almak bir daha nasip olmadı, hiç zarar ettirmeyen nadide kağıtlar dandır ve hala uzun vadede çok daha iyi yerlerde olabileceğini düşünüyorum fakat günümüz şartlarında GYO sektörü üzerindeki olumsuzluklar, kira gelirlerinin TL ye dönme zorunluluğu ve teknik olarak geldiği seviye kağıt üzerinde bir baskı oluşturabilir mi diye düşünmeden edemiyorum bu nedenle paylaşımlarınız sonucu inceleme fırsatı bulduğum ALGYO nun üç yıl önceki haline benzettiğim GSDHO yu takibe aldım.

Koca koca bankaların 0.4 - 0.7 PD/DD 4-5 FK üzerinden işlem gördüğü Borsada borsacılar için geceleri rahat uyuyabilmek gerçekten büyük bir lütuf.

Çalışmalarınız ve emekleriniz için çok teşekkürler.