Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Oran var mı bugün
32 gum 500+ en iyi oran nedir bugun icin ?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BES'te yeni düzenleme! Artık ölene kadar çıkılamayacak...
http://www.internethaber.com/beste-y...k-1911061h.htm
Artık işçi ''bir süreliğine sağılacak inek'' olmaktan çıkacak ''emekli olana veya emekli olamadan ölene kadar tecavüz edilecek inek'' moduna sokulacak.
Bes'ten emekli olmadan ''ya ölünce kurtulunacak ya da betonculara domalınca'' kurtulunacak.
Kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek acilen zevk almayı öğrenmek gerek.
Son düzenleme : memorex; 15-10-2018 saat: 11:23.
16.000 TL Halkbank 45 gün % 25.50 bağlandı az önce...
Belediyelerden meydanı alıyorlar dernek vakıf vs ismiyle kirada ödemiyorlar çoğu pazarcı üretimle falan ilgileri yok.A ilçesinde Trakya günleri b ilçesinde karadeniz günleri böyle devam ediyor üretici değiller.Çok sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum satılanların.Sucukları dizmişler çadırın içine hijyen yok her sabah ıslak bezle siliyorlar sıcağın tozun içinde .Peynir tereyağları aynı şekilde.Karadut şerbeti plastik kaplarda yığmışlar üst üste bir ay birde duruyor sonra toplayıp başka bir yere ne denetim var ne bir şey.Ben şahsen almam kimsenin almasını da önermem.istanbul da açılan bu tür pazarların bildiğimiz köylü üretim pazarlarıyla alakası yok.
Yer İmleri