Sayfa 789/1030 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Akbank 24
    Finansbank 23.50

+250 bin tl

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Altın ile şöyle bir endişem var .Çin ,Hindistan ve Rusya büyük miktarda altın stokladı .Hwm bunların önünü kesmek için o eski şaşalı dönemi tekrar gösterirlermi ? Birde bitcoin acaba yeni altın olurmu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Merkez bankalari krizlere hazirlanmak icin belli zamanlarda altin stogunu artirir. Bazen haber cikar merkez bankasinin altin rezervi azaldi diye. Cunku muhtemel ihtiyacindan fazla bulundurmustur ve buna gerek kalmamistir

2015 den once bir cok merkez bankasi altin rezervlerini artirmisti, cunku trumpin gelisi ile piyasalarin bozulacagini dusunuyorlardi.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Merkez bankalari krizlere hazirlanmak icin belli zamanlarda altin stogunu artirir. Bazen haber cikar merkez bankasinin altin rezervi azaldi diye. Cunku muhtemel ihtiyacindan fazla bulundurmustur ve buna gerek kalmamistir

2015 den once bir cok merkez bankasi altin rezervlerini artirmisti, cunku trumpin gelisi ile piyasalarin bozulacagini dusunuyorlardi.

Değerli bilgiler bunlar ..Tesekkürler sn.alenichev..

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    FED faizleri artirmak zorunda oldugu icin artiriyor.

Eger bunu yapmaz ise ekonomik aktivite bozulur ve bugune kadar ki cabalar bosa gider.

Muhtemel FED 2020 de faiz artirimini durduracak

Abd de ne zaman 2 yillik tahvil faizi 10 yilligin uzerine cikar o zaman resesyona girmis demektir.
    Abd'nin yılda 600 milyar dolar ithalat yaptığı çine gümrük vergisi uygulaması bu ürünlerin fiyatını otomatikman yüzde 20 artıracak ve enflasyonu fed bile engelleyemeyecek. Birde petrol fiyatını tutamazlarsa kriz 2020ye kalmaz bence. 2 yıllığın faizinin 10 yıllığın üzerine çıkması resesyonun nedeni değil sonucudur.

Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Abd'nin yılda 600 milyar dolar ithalat yaptığı çine gümrük vergisi uygulaması bu ürünlerin fiyatını otomatikman yüzde 20 artıracak ve enflasyonu fed bile engelleyemeyecek. Birde petrol fiyatını tutamazlarsa kriz 2020ye kalmaz bence. 2 yıllığın faizinin 10 yıllığın üzerine çıkması resesyonun nedeni değil sonucudur.
    Resesyonun nedeni demedim ki. Resesyon zaten bir sonuctur.

Kriz 2020 de de olacak demedim. 2020 de fed faiz artirimini sonlandirir dedim. Projeksiyonlari bunu gosteriyor

Sadece su olabilir. 2019 da 3 kez faiz artirmazda 2 kez artirir ve 2020 de bir kez artirir ve son bulur.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    FED faizleri artirmak zorunda oldugu icin artiriyor.

Eger bunu yapmaz ise ekonomik aktivite bozulur ve bugune kadar ki cabalar bosa gider.

Muhtemel FED 2020 de faiz artirimini durduracak

Abd de ne zaman 2 yillik tahvil faizi 10 yilligin uzerine cikar o zaman resesyona girmis demektir.
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Altını ben yakaladım şans eseri oldu ama fx de longdayım ons ve gumuşde..1164 dolardan taşıdığım var altında poz.
    Dolartl de kafam karışık .Vadeli mevduat persembe gunu bitiyor ,dolar 5.50 olmayada yakın bir parça ordan yakalarmıyım derdine düştüm ..Yada hazır oranlar fena değilken yine aylık yapıp doların düşmesinmi beklesem ?

Benim dönüşüm cumaya. Gram altına geçmeyi düşünüyorum. mevcut faiz paramızı gerçek enflasyona karşı korumuyor. YTD lakin iyi olursa Allah'tan kötü olursa kuldan bilinir

Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    daha öncede yazmıştım enparayı faizden sömüremezsiniz.ufak tefek eft faizsiz taksit gibi olaylarla sömürebilirsiniz.
    yüzde 2 verse ne farkeder.adamlarınki göz boyama haşna fişne..[emoji16]
    Az önce enpara aradı, hiç açmadan kapattım. Uzun süre kullanmayınca sizi özledik tarzı mesaj, e-posta gönderirler, neden kullanmıyorsunuz diye sorarlardı. Ben de rekabetçi oran vermedikçe aşkımız sönüyor, tekrar canlanması için oran cazibesini kullanın diyordum. Hala mevduatcıyı küstürmeye devam ettikleri için bu defa açmaya bile gerek görmedim.

Alıntı Originally Posted by ZinnurHanım Yazıyı Oku
    Akbank 24
    Finansbank 23.50

+250 bin tl
    Siz daha önce 350k ile dolar almadınız mı yoksa benmi yanlış hatırlıyorum mevduat miktarınız azalmışta ?
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

Sayfa 789/1030 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •