Sn karataş, uslubun bu foruma pek uygun olmamis.
Sn karataş, uslubun bu foruma pek uygun olmamis.
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Efendim, avrupa kalk bankasi(ebdr), islam kalkinma bankasi,asya kalk bank...incelendiginde sermayenin abd merkezindeki olusumlari oldugu gorulur
Sermaye ve masalari paranin hangi kuruluslara verilecegini bu amacla kontrol altina almis olur.
Bu plan breteen woods sonrasi abd de olusmus ve dunyaya rol model olarak yansimistir.
ORNEK;Kosgebin acik hayvan,organik tarim,teknoloji firmalarina kredi verdigini simdiye kadar gormedim.Ama besi hayv ,manti acan teyze...nerde hizmet ve gelisime kapali sektor varsa parayi sozde pompalar sonrasi sermaye kendi olysumlarindan mal aktarir.Dolabi cevirirde cevirir.
Ez cumle olarak, 3.kopru,kanal ist, havalimani neyse klnma odur.Vazgecilmezdir.Bir kusak bir yol(one belt one road) da istanbul şah damardir.Buralarin kontrolu ve isletilmesi gerekmektedir.Yanlis anlasilmasin bu bir hizmet saglayiciligi degildir .Devlet aklinin gelisen dunyayi okumasi ve gardini almasidir.
Bunun icindirki klnma gerekli olmazsa olmaz ,vazgecilmezdir.Bu desteklenmis ve kontrol altina alinmis ,devlet aman ha demistir.3 aylik surede kanunda ve tasarida bir cok kez gectigi gibi yurtdisi fon ve kalk fonlari ile sermaye artimi kontrollu sekilde kendini gosterecektir.
Varolan muhalefet yetkililerin ,klnmada ak parti taraflari mali goturdu soylemi üç taban sonrasi sus payina musade edilmis sonuç uzun bir yolculuga yelken açmistir.
Asla tavsiye degildir
60700 den 300 bin hisse satıldı.
Şimdi bende varım bu durumda. Acil para lazım oldu iki dır satamadım. Yarın yine tabana emir vermek mantıklımı beklemek mi lazım. Lütfen yardım için yazın ytd için yazmayın.
Bu hisse 60 TL gördü, spek mpek belki ama gördü.
Yarın yine taban yapacak zira ky'de infial var.
Yarın 20 TL olacak, bu fiyatın altında bu hissenin bir lotunu satmam ben.
Üç ay da brüt takas var. Nasıl olsa gelir birileri bir haberle yukarı taşır.
Ben satış emri vermedim yarına. Olmadı dursun evladiyelik hisse, çocuğuma kalsın.
20 TL'nin altına da satacak lotum yok benim.
Yer İmleri