Sayfa 124/463 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 3698 madde; 985 - 992 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. Sn karataş, uslubun bu foruma pek uygun olmamis.

2.  Alıntı Originally Posted by Cakirkaptan Yazıyı Oku
    Burutun uzamasi suanki tabanlarin seyirinde bisey degistirmez. İlerliyen durumlarda degisebilir ama yukari yonlu olur.

Biraz insan piskolojisini dusunelim simdi. aranizda 60.70 maliyetli birileri varmi bilmiyorum ama 1000lot 60.70 den maliyetlenmisse 60700tl yapar bugun dahil hala satamamis olmasi %99.9 olasilik olduguna gore bu kisinin yarin 60700 tl si 20740 tl olacak taban olursa. Simdi hissenin en kotu 7 tl de dengeye gelecegini varsayarsak adam zaten 40000tl yi kaybetmis bi 13 daha kaybetse ne olurki?? Kendinize sorun boyle bir durumda satarmisiniz satmazmisiniz?

Temel veriler onemli arkadaslar bakin patent vekili yazmis ben bunlari bekliyorum diye ne ala gerceklesirse guzel kazanir.

Beklentiniz varsa beklentinize bir fiyat bicin beklenti gerceklesmezse nekadar zarar edebileceginizide hesaplayin riski gorun size uygun gelirse yatiriminizi yapin.

Yani koru korune yatirim yapmayin...

Yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Peki brutun bu kadar uzun tutulmasını nasıl yorumlarsınız?

3.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Peki brutun bu kadar uzun tutulmasını nasıl yorumlarsınız?
    Bist hissedeki oynakligin 3 ay gecmiyecegini dusunmus[emoji6]
    Ytd

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by sycakar Yazıyı Oku
    Yani zararım var 1000 hisse var. Borsa da 2-3 yıllık geçmişim var. Çok pis tersten kaldım. Brüte girmesi iyi mi kötü mü
    Brüte girmesi sizin için iyi oldu hissede alavere dalavere yapamazlar
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

5.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    yarın 4. taban olacak.türk borsasında 4. taban son duraktır.sonrası yön yukarı olmuştur hep.bakalım gene olacak mı? adam malın tamamını toplamış yukarı çekerken satacak kimse yok.aşağı düşerken de kimse cesaret edemiyor.sonuçta 2 ay önce 5 liralık hisseden bahsediyoruz.spek eğlence yaptı hepsi bu
    Bu hisse için demiyorum ama eski düzene göre -10 olayında 10 taban var avgyo olması lazım eukyoda 10 yada 14 taban
    borsa milletin parasını maniplasyon yaparak tokatlama yeridir bu hisseyi emin ol 60700 tl den alanda vardır
    Çünkü forumlarda 100 tl olacak diyenler çoktu
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

6. Efendim, avrupa kalk bankasi(ebdr), islam kalkinma bankasi,asya kalk bank...incelendiginde sermayenin abd merkezindeki olusumlari oldugu gorulur

Sermaye ve masalari paranin hangi kuruluslara verilecegini bu amacla kontrol altina almis olur.

Bu plan breteen woods sonrasi abd de olusmus ve dunyaya rol model olarak yansimistir.

ORNEK;Kosgebin acik hayvan,organik tarim,teknoloji firmalarina kredi verdigini simdiye kadar gormedim.Ama besi hayv ,manti acan teyze...nerde hizmet ve gelisime kapali sektor varsa parayi sozde pompalar sonrasi sermaye kendi olysumlarindan mal aktarir.Dolabi cevirirde cevirir.

Ez cumle olarak, 3.kopru,kanal ist, havalimani neyse klnma odur.Vazgecilmezdir.Bir kusak bir yol(one belt one road) da istanbul şah damardir.Buralarin kontrolu ve isletilmesi gerekmektedir.Yanlis anlasilmasin bu bir hizmet saglayiciligi degildir .Devlet aklinin gelisen dunyayi okumasi ve gardini almasidir.

Bunun icindirki klnma gerekli olmazsa olmaz ,vazgecilmezdir.Bu desteklenmis ve kontrol altina alinmis ,devlet aman ha demistir.3 aylik surede kanunda ve tasarida bir cok kez gectigi gibi yurtdisi fon ve kalk fonlari ile sermaye artimi kontrollu sekilde kendini gosterecektir.

Varolan muhalefet yetkililerin ,klnmada ak parti taraflari mali goturdu soylemi üç taban sonrasi sus payina musade edilmis sonuç uzun bir yolculuga yelken açmistir.

Asla tavsiye degildir

7. 60700 den 300 bin hisse satıldı.
    Şimdi bende varım bu durumda. Acil para lazım oldu iki dır satamadım. Yarın yine tabana emir vermek mantıklımı beklemek mi lazım. Lütfen yardım için yazın ytd için yazmayın.

Bu hisse 60 TL gördü, spek mpek belki ama gördü.

Yarın yine taban yapacak zira ky'de infial var.

Yarın 20 TL olacak, bu fiyatın altında bu hissenin bir lotunu satmam ben.

Üç ay da brüt takas var. Nasıl olsa gelir birileri bir haberle yukarı taşır.

Ben satış emri vermedim yarına. Olmadı dursun evladiyelik hisse, çocuğuma kalsın.

20 TL'nin altına da satacak lotum yok benim.

Sayfa 124/463 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •