Sayfa 669/1032 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku
    MB nin faiz arttıracağına oynuyorlar ayın 25 inde. Bakalım arttıracak mı?

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence dışarı ile alakalı, yani bütün EM lerde dolar düiüyor. ( zar,ruble,brl)

Mb faiz arttırmaz daha. Faiz arttırmak yerine enflasyonu düşürmeyi denerse daha sağlıklı olur. Reel sektör bitti zaten bu faizle daha da arttıramazlar

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    hadi bakalım sandığa gittik vatandaşlık hakkımızı kullandık sonuç hulhzedeler için hayırlı olsun...

3. Turkiyedeki arkadasimi bankadan arayip bu haberi soylemisler :

elinizde halkbank hisseleri var, haraketli olur gibi birseyler demisler

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...onemi-40989093

4. Sizce OFAC cezasini aciklama tarihi ile Amerikan Secimlerinin nasil bir iliski var ? Amerikan Secimlerinden once aciklanabilir diye birsey demisler ? Anlamadim

Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    Sizce OFAC cezasini aciklama tarihi ile Amerikan Secimlerinin nasil bir iliski var ? Amerikan Secimlerinden once aciklanabilir diye birsey demisler ? Anlamadim
    Hicbir alakasi yok. Papaz icin onemliydi o tarih. Yakinda bir tarih koyalim dedik, o da bir milestone sonucta. Kim bilir, belki Papaz'i gundemde tutmak icin Trump kullanir OFAC'i secimlerden once.

Adam gitmis butun siklari tiklamis. Oncekinde de Papaz birakildiktan 2 gun sonra "birakilacak" sikkini tiklamis 2 kisi.

Insanlarin belli testlere girmesi lazim internette yazabilmek icin.

Yarismada "suna ne gerek var, bosu bosuna bizi ugrastiriyorsunuz" dedigimde: "I..e bulur dadanir" demislerdi. Ne kadar dogruymus.

Kamulara veriyorlar.

8. Benim anlamadığım bir konu var.

O da;; daha önceleri geçen 2-3 yıl öncesine kadar güzel kârlar yapan bir banka, ne oldu da bu kadar düşük kâr açıklamaya başladı. neler oluyor. Kimse denetlemiyor mu bu bankayı. Personel aynı,,,,

Emsalleri olan bankalar ile kıyasliyorum ve neredeyse olması gereken performansin yarısı kadar performans gösteriyor.

2018/3 çeyrek beklenen kâr rakamları
    Halkbank ozkaynak 28 milyar, beklenen kâr rakami 413 milyon lira civarında.
    iş Bankası Özkaynak 45 milyar beklenen kâr rakamı 1439
    Akbank ozkaynak 42 milyar beklenen kar 1373,,
    Vakıfbank Özkaynak 26 milyar, beklenen kâr 852 milyon,,
    Yapı Kredi ozkaynak 37.5 milyar, beklenen kar 1,063 milyar
    TSKB ozkaynak 3,8 milyar,, beklenen kâr 164 milyon

Bu kıyaslama lara bakınca banka kendini iyice salmış görünüyor. Kâr rakamlarına bakınca bizim ki diğer banka performans larinin neredeyse yarısına tekabül ediyor.
    VakıfBank ve THY, ziraat bankası bunlar da devletin ama onlar bile diğer emsalleri olan bankalara yakın kâr rakamları açıklıyor,, halkbank banka yönetimi rekabetçi olmaktan vazgeçmiş gibi bu duruma çözüm bulma yoluna gitmiyor galiba. Böyle giderse bu banka yatırımci bulmakta zorlanir.

Yönetim kadrosu da biraz değiştirildi, ama giderek kâr azalıyor gibi.

Şahsi düşüncem dir

Sayfa 669/1032 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •