Turkiyedeki arkadasimi bankadan arayip bu haberi soylemisler :
elinizde halkbank hisseleri var, haraketli olur gibi birseyler demisler
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...onemi-40989093
Sizce OFAC cezasini aciklama tarihi ile Amerikan Secimlerinin nasil bir iliski var ? Amerikan Secimlerinden once aciklanabilir diye birsey demisler ? Anlamadim
Adam gitmis butun siklari tiklamis. Oncekinde de Papaz birakildiktan 2 gun sonra "birakilacak" sikkini tiklamis 2 kisi.
Insanlarin belli testlere girmesi lazim internette yazabilmek icin.
Yarismada "suna ne gerek var, bosu bosuna bizi ugrastiriyorsunuz" dedigimde: "I..e bulur dadanir" demislerdi. Ne kadar dogruymus.
Kamulara veriyorlar.
![]()
Benim anlamadığım bir konu var.
O da;; daha önceleri geçen 2-3 yıl öncesine kadar güzel kârlar yapan bir banka, ne oldu da bu kadar düşük kâr açıklamaya başladı. neler oluyor. Kimse denetlemiyor mu bu bankayı. Personel aynı,,,,
Emsalleri olan bankalar ile kıyasliyorum ve neredeyse olması gereken performansin yarısı kadar performans gösteriyor.
2018/3 çeyrek beklenen kâr rakamları
Halkbank ozkaynak 28 milyar, beklenen kâr rakami 413 milyon lira civarında.
iş Bankası Özkaynak 45 milyar beklenen kâr rakamı 1439
Akbank ozkaynak 42 milyar beklenen kar 1373,,
Vakıfbank Özkaynak 26 milyar, beklenen kâr 852 milyon,,
Yapı Kredi ozkaynak 37.5 milyar, beklenen kar 1,063 milyar
TSKB ozkaynak 3,8 milyar,, beklenen kâr 164 milyon
Bu kıyaslama lara bakınca banka kendini iyice salmış görünüyor. Kâr rakamlarına bakınca bizim ki diğer banka performans larinin neredeyse yarısına tekabül ediyor.
VakıfBank ve THY, ziraat bankası bunlar da devletin ama onlar bile diğer emsalleri olan bankalara yakın kâr rakamları açıklıyor,, halkbank banka yönetimi rekabetçi olmaktan vazgeçmiş gibi bu duruma çözüm bulma yoluna gitmiyor galiba. Böyle giderse bu banka yatırımci bulmakta zorlanir.
Yönetim kadrosu da biraz değiştirildi, ama giderek kâr azalıyor gibi.
Şahsi düşüncem dir
Yer İmleri