Sayfa 48/445 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. diğer bankalar 200 günlüklere yol aldılar işciyel ykbnk garibin daha 50 ort kıramadılar mesafe çok açıldı çok
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2. endeks100 5 dk

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3. GARAN SAATLİK...

[IMG][/IMG]

4. thyao saatlik....

[IMG][/IMG]

5.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    diğer bankalar 200 günlüklere yol aldılar işciyel ykbnk garibin daha 50 ort kıramadılar mesafe çok açıldı çok
    Hocam size zahmet ISCTR için de bir grafik yapabilir misiniz?Hisse çok düşük kalmış iki gündür de iyi prim yapmaya başladı. (Takaslarına baktım son bir haftadır MERY hisseyi toplamaya başlamış) Teşk.

kalkınma bankası aldım tabandan 1 lot ama satılamıyor brüt takas a girmiş 16 oçak ayına lkadar sakın almayın yani allahtan 1 lot aldım bekliyeceğiz))

7. ISCTR günlük....

[IMG][/IMG]

aselsan nereye gidiyo itnelik yapıyor

Sayfa 48/445 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •