Originally Posted by
Aksakal
daha oncede dedigim gibi bu anlatmasi en zoru cynku deneyimin en onemli oldugu kisim ... teknik yada temek gibi su soyleyse bu noyledir demek kolay degil ....
ayrica benim bahsettigim kademe analizinde tablolari kullanmakta yok ....
o an islemleri canli izlemek ....
bu yuzden ornekleme konusunda sikinti yasiyorum. cunku ayni anda. herkes bi tahtayi izlemeliki uzerine konusabilelim ....
mesela kimdi hatirlamiyorum ama gecen bi arkadasla ozelden baya konustuk bi gun boyunca bi tahtayi izledik ...
ama yinede bi ornek vermeye calisiyim ....
bugun oglene kadar yazici yi izleyen varsa sunu gorecektir ...
limitli fiyatli satis girildiginde asagi cekiyor .... istahsiz goruntusu veriyor ... lakin aktife satis gireni o an alis kademesinde yeterli miktar yoksa bile guzel guzel topluyor ... bu sayede hem istahsizlik imaji veriyor hem limitli satislarin fiyatini dusurulerek satilmasini hemde piyasa fiyatina cevrilmesini hedefliyor .... alislarinda 200 400 lotluk emirlerle hareket ediyor .... toplama imaji vermiyor .... ve eger kayda deger miktar satisa konduysa 2 lotluk robot devreye girip mali alip tekrar asagi basiyor ...
bu illa demek degilki bugun ogleden sonra yazici yukselecek ....
lakin su varki tahta sahibi alim.konusunda istahsiz ve tahtayi basibos birakmis gorunsede durum hicte oyle degil .... bugun referandum riskini almak istemeyenlere odaklanmis durumda ....
ogleden sonra bvolariteli bi seans bizi bekliyot ....
sasirtici ve izlemesi keyifli bir seans olacak hem genelde hem yazicida ....
ogleden sonra bu tahtayi izleyin mesela yukarda soyledikletime dikkat ederek ( ogleden sonra sabahkinden farkli olarak agresif tarza gececegini dusunuyorum )
Bendim bahse konu sayın hocam derinlik izlemeye devam ediyorum. Yorumlarınızı yakından takip etmekteyim.
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarıda gördükleriniz yatırım tavsiyesi değildir, şahsi görüşlerimdir.
Yer İmleri