Sayfa 670/1032 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım bir konu var.

O da;; daha önceleri geçen 2-3 yıl öncesine kadar güzel kârlar yapan bir banka, ne oldu da bu kadar düşük kâr açıklamaya başladı. neler oluyor. Kimse denetlemiyor mu bu bankayı. Personel aynı,,,,

Emsalleri olan bankalar ile kıyasliyorum ve neredeyse olması gereken performansin yarısı kadar performans gösteriyor.

2018/3 çeyrek beklenen kâr rakamları
    Halkbank ozkaynak 28 milyar, beklenen kâr rakami 413 milyon lira civarında.
    iş Bankası Özkaynak 45 milyar beklenen kâr rakamı 1439
    Akbank ozkaynak 42 milyar beklenen kar 1373,,
    Vakıfbank Özkaynak 26 milyar, beklenen kâr 852 milyon,,
    Yapı Kredi ozkaynak 37.5 milyar, beklenen kar 1,063 milyar
    TSKB ozkaynak 3,8 milyar,, beklenen kâr 164 milyon

Bu kıyaslama lara bakınca banka kendini iyice salmış görünüyor. Kâr rakamlarına bakınca bizim ki diğer banka performans larinin neredeyse yarısına tekabül ediyor.
    VakıfBank ve THY, ziraat bankası bunlar da devletin ama onlar bile diğer emsalleri olan bankalara yakın kâr rakamları açıklıyor,, halkbank banka yönetimi rekabetçi olmaktan vazgeçmiş gibi bu duruma çözüm bulma yoluna gitmiyor galiba. Böyle giderse bu banka yatırımci bulmakta zorlanir.

Yönetim kadrosu da biraz değiştirildi, ama giderek kâr azalıyor gibi.

Şahsi düşüncem dir
    Beklenti niye o kadar kotuymus ki? 3C17'de 780 milyon aciklamisti. Ki o bile onceki senenin %22 altindaydi.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Beklenti niye o kadar kotuymus ki? 3C17'de 780 milyon aciklamisti. Ki o bile onceki senenin %22 altindaydi.
    Sn 666
    Sebebini bilemiyorum ama bana göre yönetim bu halkbank davası nedeniyle guven kaybı yaşayıp eski aktif yönetim anlayışını biraz kaybedip bocalamiş olabilir. Sonuç olarak GMY Hakan Atilla suçsuz olduğu halde yargılandı ve hapis cezası aldı. Daha si OFAC mevzusu sürekli dillendiriliyor. Ceza kesip kesmeyecegi belli değil. Bu konu daha ne kadar sürer belli değil. Açıklama yapan zaten yok.

Belki bu dava hiç olmasaydı eski şekilde devam ederdi ama herkes acaba deyip bizde yargilanirsak şüphesi içinde çalışıyor olabilir. Türkiye de çoğu kişi Hakan Atilla nin hemen çıkmasını bekledi ama adil olmayan şekilde yargılandı malesef. Bir ara ceza çıkarsa HALKBANK kendisi öder cezayı dendi.

Yani tüm bu gelişmeler banka da baya boşluk oluşturmuşa benziyor. Banka kendi halinde öylesine durgun sularda rastgele ilerliyor gibi sanki. Birilerinin bu yönetim anlayışını düzeltmesi lazım.

Şahsi düşüncem dir

Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Belki bu dava hiç olmasaydı eski şekilde devam ederdi ama herkes acaba deyip bizde yargilanirsak şüphesi içinde çalışıyor olabilir.
    Zannetmiyorum sn. Mehmet.

Bankadan ziyade sahislarla ilgiliydi bu. Ozellikle balya balya paralari calan, Dolandiricinin bile "yine para isteyecek" diye gitmekten korkup imzasini taklit ettigi sahislar.

Dava surecinde bankanin kontrol mekanizmasinin devreye girip islemleri onaylamadigi, ama balya balya calanin mudahale edip islemleri gerceklestirdigini de gorduk.

Yani calisanlarin pek bir korkusu oldugunu zannetmiyorum. Hakan Atilla haksiz yere gitti, dogrudur. Bence emir kuluydu. Zarrab'i gemilerle ilgili uyardigi ve ABD Hazinesi elemanlarina uyarilarina ragmen dikkat etmedigi de baska bir gercek (onu yakan bence de o kismiydi).

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    ABD'nin hamle yapmasi gerekli simdi. Yavas yavas yaparlar gibime geliyor Hakan Atilla'dan baslayarak. O da birkac haftada hallolur herhalde. Zannetmiyorum isi daha yokusa sureceklerini.

5. dostlar gostergeler sakjnledi gibi...bu arada ayiptir demesi .78den topladigim metrolari .91den gonderdim biraz once...ve tekrar halkb li oldum sizi ve halkb i takibe devam...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Sagolasin.

Hosgeldin sn. illim, umarim kazancin bol olur bu sefer de. Cok fazla destek verdin yatirimcilarina.

Sayfa 670/1032 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •