-
garada merily ve taciler alım yapıp biraz harekletlendirdi.. duydularmı ne beni :P
-

Originally Posted by
barbaros_
garada merily ve taciler alım yapıp biraz harekletlendirdi.. duydularmı ne beni :P
2.seans halk ruzgarıyla başladı bist halkta 7.25den dönüyor sürekli garanda 7.59 kolluyorum
-
endeks kararsız kaldı sanki haber gelecek gibi alıp anında geri veriyorlar
pompeo pompalarmı akşama

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
endeks kararsız kaldı sanki haber gelecek gibi alıp anında geri veriyorlar
pompeo pompalarmı akşama
cuma seans bitiminde genelde açıklamalar geliyor ama ben abd seçim sonuna kadar bi açıklama gelmez,yoksa pazarlık yapıldı havasıyla seçimde sıkıntılı olabilir onalara
-

Originally Posted by
MIHNANA
Başlık abonesi olduğum ilgiyle ve beğenerek takip ettiğim başlıklardan bir tanesidir.
Sn.analizz'i uzun yıllardır hisse.net'ten birkaç yıldır da twitter'dan beğenerek takip ediyorum.
analizz üstad temel analiz ve beklentiye yönelik hisse seçiminde sayılı değerlerden biridir.

Analiz konusunda uzman dostlarımız benim ve diğer acemi, kalfa olarak borsada cebelleşen insanları da ufaktan eğitim vererek biraz tecrübe kazanmaları sağlanabilir mi ?
-

Emirdağlı agam ne dersin yapar mı hulkiyeee?????
-

Originally Posted by
barbaros_
cuma seans bitiminde genelde açıklamalar geliyor ama ben abd seçim sonuna kadar bi açıklama gelmez,yoksa pazarlık yapıldı havasıyla seçimde sıkıntılı olabilir onalara
ABD Dış İşleri Bakanı Türkiye'ye geldiğinde söylemedi mi? Türkiye ile ilgili yaptırımları yakın zamanda gözden geçireceğiz diye...
-

Originally Posted by
SADIKTAN
Emirdağlı agam ne dersin yapar mı hulkiyeee?????
tek yeşil yakan hulk ağam yapabilir ...
yaparsada bütün bankaları peşine takar

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri