Sayfa 40/45 İlkİlk ... 303839404142 ... SonSon
Arama sonucu : 360 madde; 313 - 320 arası.

Konu: viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Ben Bulgaristan TÜRKÜYÜM bulgar ismini kabul etmediğimiz için TÜRK yurduna göç ettik TÜRK ismini kabul etmeyen kendini ait ettiği yere göç edebilir tutan yok nokta tartışmaya kapalıdır
    Bulgar ismini kabul etmediğiniz için değil... Bulgar zulmunden kaçıp geldiniz. Faşist bulgar yönetimi 350 bin Türk e kötü muamele yapmış ve ülkeden kaçmalarına sebep olmuştur. Rahmetli özal olmasaydı durum faciaya dönebilirdi...
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

2.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Yani bulgaristan size doğru olanı mı yaptı demek istiyorsunuz?
    Serkan bey doğru veya yanlışı tartışmıyorum bize zorla birşeyi kabul ettirmeye kalkıştı bizde kabul etmedik ve kendimizi ait hissettiğimiz yere göçtük bukadar basit varsa böyle problemi olan kendini ait hissettiği yere göçebilir

3. ABD Başkanı Trump, Rusya ile ABD arasında 1987'de Washington'da imzalanan Orta Menzilli Nükleer Silah Anlaşması'ndan çekileceğini duyurdu. Öncesinde, nükleer füze denemesi yapan Rusya'ya benzeri bir tehditte bulunulmuştu.

Biz daha kimlik krizini aşamamışız..Türklük mü o da ne
    ne mutlu insanım diyene

Türban önemli
    bir de Bu milleti

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Serkan bey doğru veya yanlışı tartışmıyorum bize zorla birşeyi kabul ettirmeye kalkıştı bizde kabul etmedik ve kendimizi ait hissettiğimiz yere göçtük bukadar basit varsa böyle problemi olan kendini ait hissettiği yere göçebilir
    Çok saçma. O kadar kötülük yaşadı ki bulgaristandaki Türkler şimdi siz başkalarıda aynisini yaşasın diyorsunuz.

5.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Bulgar ismini kabul etmediğiniz için değil... Bulgar zulmunden kaçıp geldiniz. Faşist bulgar yönetimi 350 bin Türk e kötü muamele yapmış ve ülkeden kaçmalarına sebep olmuştur. Rahmetli özal olmasaydı durum faciaya dönebilirdi...
    Sizdemi ordan göç ettiniz nerden biliyorsunuz biz göç ettiğimizde rahmetli arka plandaydı 78 göçmeniyiz hiçbirşey bilmeyip herşeyi biliyormuş gibi davranmayın lütfen bulgar ismini kabul eden kalsın etmeyen gitsin dediler biz etmeyip kendi isteğimizle göç ettik

6.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Çok saçma. O kadar kötülük yaşadı ki bulgaristandaki Türkler şimdi siz başkalarıda aynisini yaşasın diyorsunuz.
    Yakından uzaktan alakası yok efendim konuyu saptırmayın

7. Osmanlı,ittihatçılar Türkleri sürmüşler her yere korumamışlar 1911 de balkanlarda ki Türklerin çektiği acı,zulüm çok derin ,bunlar bu hatalarını kapatmak hesap vermemek için ha bire slogan üretmişler boş şeyler.ittihatçılardan gıyaben de olsa 1911 de balkanlarda yaşanan rezaletin mağdur olan Türk ve Müslüman Boşnak, Arnavut,pomak ların hesabı soruldımu hayır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Sizdemi ordan göç ettiniz nerden biliyorsunuz biz göç ettiğimizde rahmetli arka plandaydı 78 göçmeniyiz hiçbirşey bilmeyip herşeyi biliyormuş gibi davranmayın lütfen bulgar ismini kabul eden kalsın etmeyen gitsin dediler biz etmeyip kendi isteğimizle göç ettik
    Ben 89 göçünden bahsediyorum. Sizin durum farklıymış.

Sayfa 40/45 İlkİlk ... 303839404142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •