Sayfa 42/45 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon
Arama sonucu : 360 madde; 329 - 336 arası.

Konu: viop 24 muhabbet

1. iyi geceler ,iyi hafta sonları.

2.  Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku
    arkadaşım,yanlış biliyorsun ,rum ve ermeni azınlık ortadoks ve protestan(pavlikan) olduğu için savaşın galibi Katolik vatikanın isteğiyle (ortadoks kilisesinin güç kaybı ve hiristiyanliğın kadim düşmanı pavlikanların ortadokslarla gelecekte işbirliği yapma ihtimali)
    göç ettirilmeşlerdir.
    Nereden çıkardın bunları! öyle bir şey yok...
    Dünya savaşı öncesinde ve sonrasında bu topraklarda Ermenistan ve Hellenistan kurmak istediler bu amaç için savaştılar yenildiler ve terketmek zorunda kaldılar..

3.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Yaw arkadaşım bulgaristan Türklere işkence yapmadı mı? Faili mechuller olmadı mı? Camileri kapatmadı mı? Türkçe konuşmayı yasaklaamadı mı? Cezaevlerine Türkleri doldurmadı mı? Neyini kabul etmiyosun soylediklerimin anlamiyorum...
    Konu o değil efendim tabiki yaptı kendi yazdıklarınızı okursanız anlarsınız rahmetlinin yaptığını lütufmuş gibi anlatıyorsunuz konuyu uzatmıycam ha ozamanki yöneticiler basiretli olsaydı veya gerçek Türk çü olsaydı bunların hiçbiri yaşanmazdı şuanki yöneticilerde aynı şekilde bulgaristan TÜRK lerini bölmeseler şuan belki iktidarda TÜRK ler olucaktı (bölmeden önce koalisyon ortağıydı) TÜRK ler kim nasıl niçin bölmüş araştırın lütfen ve bölündükten sonra neler olmuş

4. Tartışmaya katılmak istemem ama hepimiz bu ülkenin ekmeğini yiyorsak, bu ülkede yaşıyorsak ortak bir payda olmalı.
    Eğer ortak paydalarda buluşamıyor isek başkası gelir böler.
    Bu ülkede yaşayan insan kadar farklı payda var.
    Biraz birbirimizi sevsek saysak düşüncelerine saygı göstersek...

Genel bir terim kullanılabilir.

ORTAK PAYDA nedir?

5. Bu adam 60 lira çiftçi bağkur u ödeyerek 1500 lira maaş alıyorsa kimin borusunu çalacak.

Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Diğer ülkeler milliyetçiliği bıraksın, coğrafyamıza ve ülkemize parçalama amacıyla saldırmasın, biz de sadece hümanist olabiliriz, milliyetçiliği bırakabiliriz..

Önce onların bırakması lazım..
    Onlar bırakmadığı sürece bizim de en azından savunma amacıyla milliyetçi olmamız iyi olur.

Kuruluşumuz da böyledir, sanırım Atatürk de bu amaçla milliyetçiliği hedeflemiştir..

Bir arada durmak bağımsız kalabilmek için gerekli...

Ben herkese eşit bakan ve davranan hümanist biriyim..

Ermeni, rum, yahudi vatandaşlarımız da var, hem de ülkeye bağlılar..

Hrant Dink var mesela ayrılıkçı biri değildi.
    Ara Güler de ermeni mezarlığına defnedildi.
    Adile Naşit de öyle ve birçok farklı etnik köken var..
    Gürcüler var, onlar da ülkeye bağlı..
    Hatta Çanakkale savaşı'nda şehit düşen 18 yahudi vatandaşımız var ki benim gözümde birçok müslüman geçinenlerden daha değerlidir rahmetli yahudi vatandaşlarımız..

Anadolu'dan sayısız medeniyet geçmiş, daha bugün iznik'te bir kraliçe lahiti bulundu..
    Hepimiz anadolu'nun çocuklarıyız da bir üst kimlik isimle tanımlamak gerekiyor..

7. Çifte vatandaş olayıda şöyledir yüzde 90 ı mahsus olmuştur bulgaristanı demokratik yollardan fethetmek için yani seçimle ve buna azkalmıştı taki malum kişiler dini ve parayı kullanarak aynı buradaki gibi oradaki Türk leride ayrıştırana dek

8.  Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Diğer ülkeler milliyetçiliği bıraksın, coğrafyamıza ve ülkemize parçalama amacıyla saldırmasın, biz de sadece hümanist olabiliriz, milliyetçiliği bırakabiliriz..

Önce onların bırakması lazım..
    Onlar bırakmadığı sürece bizim de en azından savunma amacıyla milliyetçi olmamız iyi olur.

Kuruluşumuz da böyledir, sanırım Atatürk de bu amaçla milliyetçiliği hedeflemiştir..

Bir arada durmak bağımsız kalabilmek için gerekli...

Ben herkese eşit bakan ve davranan hümanist biriyim..

Ermeni, rum, yahudi vatandaşlarımız da var, hem de ülkeye bağlılar..

Hrant Dink var mesela ayrılıkçı biri değildi.
    Ara Güler de ermeni mezarlığına defnedildi.
    Adile Naşit de öyle ve birçok farklı etnik köken var..
    Gürcüler var, onlar da ülkeye bağlı..
    Hatta Çanakkale savaşı'nda şehit düşen 18 yahudi vatandaşımız var ki benim gözümde birçok müslüman geçinenlerden daha değerlidir rahmetli yahudi vatandaşlarımız..

Anadolu'dan sayısız medeniyet geçmiş, daha bugün iznik'te bir kraliçe lahiti bulundu..
    Hepimiz anadolu'nun çocuklarıyız da bir üst kimlik isimle tanımlamak gerekiyor..
    +++++++++++++

Sayfa 42/45 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •