Sayfa 198/462 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
Arama sonucu : 3696 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

Olay sundan ibraret. Bir kesim vardir, borsayi calismadan, ogrenmeden, emek harcamadan, para kazanabilecekleri bir kumarhane sanirlar. Borsayi genelde bu kesim fonlar. Batanlarin yerine ogullari gelir.

Dis hekimi olacaksin. Bunun 4 yil ogretimini gorur, 4 sene de stajini mi yaparsin insanlara dokunmadan; yoksa bir klinik acip harala gurele insanlarin agzina dalip oyle mi ogrenmeye calisirsin?

2.sini yaptiginda agzini kan revan icinde biraktigin birisi kalkar o koltuktan ..

2.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Yani siz ky den alındığını mı söylüyorsunuz şu anda? Genel yorumlarda hep ky ye satıldığı söyleniyor.
    Amac ky nin elindeki lotu almak fiyat baskisi yoluyla...Ben bunu gordum alim satim miktarlsrinda...Yoksa tabana fiyat yigmasinin bir anlami var mi ? Ky tavandan raziydi zaten almaya hepi topu 4.5 milyon lot var....Bunun yarisi tahta yapicida tahminim geriye 2.5 miyon lot var...Bunu mu satamiyacak ky ye....

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Amma salladin sen de. 2 milyon lot almis. Yaniltici beyanatlarda bulunmayin forumlarda.

Bu operasyonlarin hedef kitlesi belldir: Borsadan anlamayanlar.
    60'dan 20'ye tabani bozmadan inen hissenin de ilgileneni bellidir: Borsadan anlayanlar .

Adamlar 20'den aldi, ertesi gun %30-50 karla satti. 1 milyon lira ceplerinde.

Bak bakalim 20'deki ilk resimdeki saticilara. Onlar AK Yatirimin mallarini asagida yiyen KY'ler. Satabileni satti.

Hahahaha....Sen biraz daha teknik calismalisin... Teknik yorumlamayi bilmeyip grafikten teknik gostermeye calisiyorsun...He canim he)(Sabah sabah ne guldurdun beni ya

4. Psikolog bey 60 TL den satmadiysaniz büyük hata yapmışsınız.Tabiki haber akışı önemli ama bir daha bölünmeden vs o fiyatları görme şansı yok.spek maldan çıktı bu arada siz olaya yalnis taraftan bakıyorsunuz 60 TL den o kadar mali alacak müşteri çıkmaz mecburen taban taban yapıp ucuzladı imajı verdi ve mali dağıttı ara sıra yukarı ataklar yapsada haber akışı vs olmadığı sürece kısa zamanda 10 TL altını görür bence.Herkese bol kazançlar

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 666 sen bu işten Anlıyorsun da burada niye yazıyorsunuz...hissesi olmayan yazmasını...hadi kardeşim size giren çıkan var mı para benim istediğim zararı ederim...Beklenti ce belge bilgi varsa konuş yoksa spekten farkın neeeeee

6. Soyledikleriniz hisseyi bilmeyen bir kisi icin cok mantikli gelir ....Peki ya bana 2 lot 3 lot alim seklinde yaklasik 68 bin islemi nasil aciklayacaksiniz? Hepsini ky aldi dimi bunlarin....Obur adam da satarken 2 lot 3 lot satti ?

7. Alıcı olmayınca mecbur 1 1 2 2 3 3 alıcı gelsin diye saydiriyo .Yalnis anlamayın benim elimdede var tabandan aldım en sonki ama ara ara yukarı yapsada bence sağlam haber akışı olmadan çok büyük bir beklenti içinde olmayın selamlar bol kazançlar

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Olası kottan çıkma drumunda Pay alım teklifi fiyatının belirlenmesinde kur ve faize ilişkin esaslar
    MADDE 17 (1) Zorunlu pay alım teklifini doğuran işlemde fiyatın Türk Lirası cinsinden belirlenmiş olması ve pay alım teklifi yükümlülüğünün doğduğu günden itibaren iki ay içerisinde ortaklığın diğer ortaklarına ait payları satın almak üzere fiili pay alım teklifine başlanmaması halinde, iki ayı aşan her gün için yıllık TRLIBOR oranının %50 fazlası ile hesaplanacak faiz tutarı pay alım teklifi fiyatına eklenir. Faiz hesaplaması basit faiz esasına göre yapılır.
    (2) Zorunlu pay alım teklifini doğuran işlemde fiyatın yabancı para birimi cinsinden belirlenmiş olması halinde pay alım teklifi fiyatı, pay alım teklifi yükümlülüğünü doğuran pay devri tarihindeki T.C. Merkez Bankasınca açıklanan döviz alış kuru ile pay alım teklifinin fiilen başlayacağı günden önceki iş günü T.C. Merkez Bankasınca açıklanan döviz alış kurundan yüksek olanı kullanılarak hesaplanan tutarın Türk Lirası karşılığı olarak belirlenir.
    (3) Zorunlu pay alım teklifini doğuran işlemde fiyatın yabancı para birimi cinsinden belirlenmiş olması ve pay alım teklifi yükümlülüğünün doğduğu günden itibaren iki ay içerisinde ortaklığın diğer ortaklarına ait payları satın almak üzere fiili pay alım teklifi işlemine başlanmaması halinde; iki ayı aşan her gün için yapılacak hesaplamada birinci fıkrada belirtilen faiz oranı, Euro cinsinden olan işlemler için yıllık EURIBOR, Amerikan Doları cinsinden olan işlemler için ise yıllık LIBOR oranlarının %50 fazlası olarak dikkate alınır. Pay alım teklifini doğuran devir işleminin anılan yabancı para birimlerinden farklı bir para birimi üzerinden gerçekleştirilmesi halinde, Kurulca uygun görülecek bir oran üzerinden hesaplanacak faiz tutarı pay alım teklifi fiyatına eklenir.

Sayfa 198/462 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •