Sayfa 518/930 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    element uydurma ))
    sayın pir özürdülüyorum haber varmış.
    http://www.borsagundem.com/haber/12-...ilecek/1353842

2.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Peki .30 Kr verecek desem? Tabi 2020 mart da. Fiyat ne olmali? Bu şekilde hesaplayalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

buyurunuz hesaplayınız..

3.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    %28 paya tekabül eden oranda bir temsiliyet olur ancak. kısa vadede işyat işleyişi ve oluşumu adına bir değişiklik olacağını sanmam.

G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

4.  Alıntı Originally Posted by armag Yazıyı Oku
    buyurunuz hesaplayınız..
    18 ayda 20+30 toplam 50 kr temettü. mevduat %30 getirse 1.50 fiyatın altı uygun olur.
    şimdi bazı kişilere 30 kr temettü yüksek gelebilir. şöyle bakalım. yılbaşında 1.50 varlık değeri oluşacak, eurobond faizleri %9, TL faizleri %26 olmuş durumda hiç bir şey yapmayıp tahvil bono da tutsalar parayı 40 kr hisse başı kar ederler. 30 kr temettü düşük bile.
    kriz derinleşirse her şey çok farklı olur tabi.

5.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    özür dilemene gerek yok, doğru söylemişsin. iştiraklerin hazineye devri diye bir şey olamaz. eğer olursa buna devir değil, el koyma denir., böyle de bir şey gündemde yok. Bu haberde bahsedilen devrolacak işbankası hisselerine tekabul eden oranda iştiraklerin varlık fonuna devredilmesidir. yani işbank hisseleri devrolacak da sonra hazine bu hisselerden olan hakkı kadar iştirak hissesini varlık fonuna devredecek. doğmamış çocuğa don biçmek.
    iştiraklerin devri filan bu söylemler dedikodu bile olsa hiç güzel şeyler değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    özür dilemene gerek yok, doğru söylemişsin. iştiraklerin hazineye devri diye bir şey olamaz. eğer olursa buna devir değil, el koyma denir., böyle de bir şey gündemde yok. Bu haberde bahsedilen devrolacak işbankası hisselerine tekabul eden oranda iştiraklerin varlık fonuna devredilmesidir. yani işbank hisseleri devrolacak da sonra hazine bu hisselerden olan hakkı kadar iştirak hissesini varlık fonuna devredecek. doğmamış çocuğa don biçmek.
    iştiraklerin devri filan bu söylemler dedikodu bile olsa hiç güzel şeyler değildir.
    yok serkan sayın pirin söylediği şeyi kendi atıyor diye düşündüğüm için özür diledim.sonra haberi gördüm

7. cuma günü 0,81 kademesinde alım 1 milyonun üstündeydi. bugün 0,80 kademesinde alım yine 1milyonu geçti. ama 400bin lot satışla kademe indiriyorlar. güzel topluyorlar.

"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

8.  Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    cuma günü 0,81 kademesinde alım 1 milyonun üstündeydi. bugün 0,80 kademesinde alım yine 1milyonu geçti. ama 400bin lot satışla kademe indiriyorlar. güzel topluyorlar.

bence de topluyorlar. bugün .80'den bir miktar aldım. yarın .79 deneyeceğim gelir diye düşünüyorum.

Sayfa 518/930 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •