Sayfa 887/1030 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    tam 33 gün önce tam %33 bono oranıyla bağladığım aktif bugün max. 28,25 verdi
    tam 4,75 puan faizde düşüş olmuş 33 günde
    merkez faiz indirimi yapmamasına rağmen bu ne rezilliktir ben anlamadım
    mevduatçılar bu kadar eşek yerine de konulmaz ayıptır, bankalar gıdım gıdım faiz yükseltirken elleri korkak, aşağı çekerken maşallah hepsi cevval
    en güzeli ne var ne yok dolar almak heralde benim de sabrım taştı artık lanet olsun
    Miktar kaçtı hocam?

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2. Halk 1 m+ tl için 25,75. 1 m+ tl karşılığı usd için 6 oran teklif edildi. Yeni para. 32 gün. Tabii ki bağlanmadı. Müdür, yukarıya daha da yukarıdan baskı geldiğini, daha da düşebileceğini söyledi.

3.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Halk 1 m+ tl için 25,75. 1 m+ tl karşılığı usd için 6 oran teklif edildi. Yeni para. 32 gün. Tabii ki bağlanmadı. Müdür, yukarıya daha da yukarıdan baskı geldiğini, daha da düşebileceğini söyledi.

Forum Üyeleri olarak Hepimiz Dolara geçsek Tl Faizlerini %30 Üstüne Atarlar Heralde
    Maşallah Sağlam Tutarlar.😊

4.  Alıntı Originally Posted by Diproyals Yazıyı Oku
    Forum Üyeleri olarak Hepimiz Dolara geçsek Tl Faizlerini %30 Üstüne Atarlar Heralde
    Maşallah Sağlam Tutarlar.[emoji4]
    Aramızda garibanlar da var. Sanmam pek bir etkisi olacağını Belki Kanada'da takılan, porto şarabı içenlerin etkisi ile olabilir neden olmasın

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Enflasyonla mücadele kampanyasında ŞOK market bazı ürünlerde yüzde 10 indirim yapmış.
    Ancak detaylı bakıldığında ürünler nokta atışlı enflasyon sepetinde olanlar seçilirken yapılanın göstermelik olduğu da gözde kaçmıyor.
    Örneğin sadece bir tava yoğurtta indirim varken daha çok satılan yoğurt çeşitlerinde indirim yoktu.
    TUİK başkanının görevden alındığını da hesaba katarsak gelecek ay enflasyonunun kağıt üzerinde düşük çıkarabilirler.
    Gerçi buna katılmıyor değilim. Zira herkes dolara endexli çılgınlar gibi zam yapıyor.
    Sanki TR deki ürünler çemişkezekte değil ABD nin Texasında üretiliyor.
    İç siyasette (MHP) den bir sorun yaşanmazsa ve RTE dış siyaset ve ekonomi hakkında beklenmedik çıkışlar yapmadığı ve arzu edilen enflasyon rakamlarının geleceği senaryoyu sanki piyasa satın alıyor.

Yılbaşı (en büyük gider olan) maaşları düşük tutabilmek için hedef enflasyon değeri aşağı çekilmek istenecek. MB "hedef enflasyonu" baz alırsa şu dönemdeki faizler eksi gibi görünse de hükümet için yüksek gibi sunulabilir. Bankalar o nedenle mi bilmem çok nazlı oran veriyor ve 2-3 aya bile daha düşük oran teklif ediyor.

Tabii, evde ki hesap çarşıya uyacak mı? Zira, Martta yerel seçim var, bu nedenle hükmet tam saha pres yapıyor, ancak piyasada güven yok hala.

Tabii bir de yüksekten dolar alıp mecburen dolar da kalanlar da var.

% 50 lik Seçim sonuçları gibi dolar ve faiz de aynı katılıkta kapışıyor.

Tüm bu düşüncelerle ben -iyi mi yaptım bilmiyorum- 60 günlük bağladım. Zira 60 günde yüzde net 4 geliri dolarda elde edebilirmiyim diye düşünmüştüm. Grrçi bu oynaklığı bazen bir günde yapıyor. Ancak yine de daldaki değil eldeki kuş garanti.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Halk 1 m+ tl için 25,75. 1 m+ tl karşılığı usd için 6 oran teklif edildi. Yeni para. 32 gün. Tabii ki bağlanmadı. Müdür, yukarıya daha da yukarıdan baskı geldiğini, daha da düşebileceğini söyledi.

Doları firlatsinlar o zaman

7.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Doları firlatsinlar o zaman
    Acaba bu isteniyor da olabilir mi?

8. 230 k burgan 25.25. Çekildi ıcbc 26.5 bağlandi ordada eft saat 3.5 geçtiği için uyarmama rağmen valörü yarin başlattı ıcbc de en geç para 3.5 kadar yollanması gerekiyormus benim eft 15: 42 de geldi kabul etmedi hatta dedim ing de 5 kadar süresi var bizde kural 3.5 diyor İşe dönmem gerektiği için mecburen kabul ettik

Sayfa 887/1030 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •