Sayfa 93/445 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. çakal pala 94,700 altında kapatmış
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

2.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    garanti yatırım sabahtan aldığını kustu
    ben a planında ilerleyecem abi ....

dolar pozisyonundan dolayı en güvenli 2 liman gördüğüm dohol vegsdho dan gsdho topluyorum

sende güvenli gördüğün kozaa dasın ama ful olman dezavantaj bence çünkü böyle düşülerde ortalama yapma şansın kalmıyor ben şimdi daha rahatım düştükçe toplayacam gerçi gsdho da ne düşüyor ne çıkıyor ama yinede fullemeden sabırla bekleyecem
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

3.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Bist 98.77X halktada 7.40 kilit rakamlarım ıkı rakamla takıp edıyorum... Bıst ve hulk bu ıkı rakam uzerındyse stressız mode one...

7.40 üzerinde kaldığı sürece ıkıncı kez 7.80direncine dokunması ve kırıp gecerse 7.92 karar anı olur... (Boğalar ın sahne alıp
    almayacağına karar verilecek rakam 7.92)7.80--7.92 dikenli bölge aynı zamanda..

7.40 altında ise 7.17 kale rakamım bu rakam asla kırılmamalı kırılsa dahi altında kapanış yapmamalı aksi takdirde 6.6Xlar bır kez daha görülür...

Klasik cümlemizle tamamlayalım al sat tut sıkıştır öp tavsiyesi yoktur.

Kalın sağlıcakla...

Bu da dun hak topiğinde paylaştığım halkla alakalı yol haritası..
    Evet dostlar bist 300puan eksıdeyken sizleri uyarmak istedim 1772puan eksi kapadık...

Halkta 7.17 kale rakamım kırılınca 6.85e kadar verdı pala hatta isteyen 6.85den mal aldı....

6.6X rakamımı 6.78 olarak guncellıyorum halkcılar artık 6.78 kale değil beton gıbı sağlam durmalı yoksa ayılar

sesını yukseltırler....

Yarın mutlaka 7.06 tepkisi gelmeli ki rahat nefes aldırsın....

Bugun burada değerli dostları uyarmak ıstedim umarım faydası olmuştur kalın sağlıcakla...

halka ceza gelcek dedıkodusu çıkartmışlar ınvestıngde .... bunlar speklere yem olmak için çıkarılan dedıkodular...kozalda yasadık geçen hafta... spk bunlara sessız kalması hayret

5.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    halka ceza gelcek dedıkodusu çıkartmışlar ınvestıngde .... bunlar speklere yem olmak için çıkarılan dedıkodular...kozalda yasadık geçen hafta... spk bunlara sessız kalması hayret

Dostum su ceza olayı cözulurse en azından baskı bıter ceza askıda olduğu sürece diğerleri 5gıderken bu 3 gıder

ceza acıklandıktan sonra yuklu dalarım sonra uzun vade tutarım hoş bankanın karlılığının azalacak ama olsun

5lerden halk alanı uzmez uzun vadede o zaman eskısı gıbı tekrar baslarız yol arkadaşlığına..

Yatırım fınans ne zaman yuklu satarsa o zaman cezadan korkmak lazım bu adamlar

kötü haberı hep önceden alıp satıyor ıyı haberlerden once de hep yuklu alıyorlar

ben artık bunların her haberı onceden aldığını dusunuyorum kucuk bır dıpnot

Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Dostum su ceza olayı cözulurse en azından baskı bıter ceza askıda olduğu sürece diğerleri 5gıderken bu 3 gıder

ceza acıklandıktan sonra yuklu dalarım sonra uzun vade tutarım hoş bankanın karlılığının azalacak ama olsun

5lerden halk alanı uzmez uzun vadede o zaman eskısı gıbı tekrar baslarız yol arkadaşlığına..

Yatırım fınans ne zaman yuklu satarsa o zaman cezadan korkmak lazım bu adamlar

kötü haberı hep önceden alıp satıyor ıyı haberlerden once de hep yuklu alıyorlar

ben artık bunların her haberı onceden aldığını dusunuyorum kucuk bır dıpnot
    yarasa kesesine inanan bir toplumda her türlü yalana inanılır,akıl var mantık var,abd ile ilişkiler iyi gidiyor,cumhurbaşkanları dişişleri bakanları dün görüşmüş, birileri gözünden sallıyor,böyle dehşet düşüşün en önemli nedeni garanın kusması,

edit yanlış oldu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    selam arkadaşlar..trkcm da inatla duruyorum...Bu kadar iyi bir firmanın bu şekilde satış yemesi gerçeten talihsizlik....gerçi maliyeti bugün 4,35 e kadar indirdim ama bakalım..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 93/445 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •