Sayfa 678/969 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,367
    Karaderili sonra söylemedi deme bizler 8 senedir bekledik . Bu spek sayesinde al sat yaparak zararı aldık geri . Buralardan dönerek 2.62 TL yi görmesini de bekliyorum . Buradaki herkes yoğurdu üfleyerek yer . IS Grubu nun önünde karanlık bir yol da var . 5% lik hisse kavgası büyürse IS Grubunda tüm hisselere sirayet edecektir . Bu da 8 - 10 aylık bir düşen trend e işaret edebilir . Dikkat etmek te faide mülahaza ediyorum .

Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    bekliyoruz bu sefer dahada hırsla. bırak 147 yi 157-167 bandı olsun full girişicem girişime ))))(daha önceki gibi kim ne derse desin kim ne yazarsa yazsın )
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Karaderili sonra söylemedi deme bizler 8 senedir bekledik . Bu spek sayesinde al sat yaparak zararı aldık geri . Buralardan dönerek 2.62 TL yi görmesini de bekliyorum . Buradaki herkes yoğurdu üfleyerek yer . IS Grubu nun önünde karanlık bir yol da var . 5% lik hisse kavgası büyürse IS Grubunda tüm hisselere sirayet edecektir . Bu da 8 - 10 aylık bir düşen trend e işaret edebilir . Dikkat etmek te faide mülahaza ediyorum .
    hamallıgı severim..tek basıma yeterim..o gun gelsin yasayarak görelim ))
    kriz cıglıklarında al zafer nidalarında sat.....
    kim ne yazarsa yazsın kim nederse desin karaderili bildigini okur ..her zamanki gibi )) beygeorge
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,367
    Bilanço gelmeden spek ISGSY yi yukarı taşırsa iyi olur .

belkide şirketin ketumlugunu, hissenin sıg oluşunu, yıllardır hissede çöreklenerek kullanmaya çalışan tatlı su kurnazı, üç kuruşuyla yönlendirdiği pozisyonuna göre sosyal medyada rüzgar gülü yorumlar yapan dansözlerin işine geliyordur...
    öyle rahat nerede...arada gelen ky yı düdükle sana karışan yok hisseye ilgi yok üç kuruşun tahtayı yönlendirmeye yetiyor....gerçi son aylarda işlem hacmi ve tahtaya dadanan kişiler bu sofraya çöreklenmiş bu kurnazı saf dışı etmeye başlamış...
    tabiki asıl soru şu medet umdugumuz spekmi daha iyi yoksa sıg hissede at koşturan dansözmü...
    bakalım sonu ne olacak spek masaya çöreklenenleri öyle bir temizlediki artık geride kalanlar her gün dua ya çıkıyor)
    spek işi bitince dua belki gerçek olur..bizde onlardan önce girişime girişiriz ))
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

bey george uyuma hisseye sahip cik))cuma gunu icin bir itirafta bulunmak istiyorum...spek in seni duydugunu fransizlar ogrenmesindiye 145 150 arasina xxxk girmistim ))
    bugunde buna benzer bir cagrin olacaksa aradan cekileyim...seviliyor sayiliyorsun )
    boran dostumuzun yanında seninde kazançta büyük katkın var beygeorge )))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,367
    Aradan çekil Karaderili spek rahat rahat versin .
    Garip guraba fakir fukara da 1.52 den sebeplensin .
    Sonra alırsın spek sinirlenince 1.49 dan senin işin kolay zaten .

Aradan çekil Karaderili spek rahat rahat versin .
    Garip guraba fakir fukara da 1.52 den sebeplensin .
    Sonra alırsın spek sinirlenince 1.49 dan senin işin kolay zaten .
    Sen kanaviçe dokumaya bak . Aynı yere 4 yerine 12 ilmek at .
    Tablo daha değerli olur .

1.1.2019 yılında x yerden yuzde 1 fon aktarım zorunlulugu var dedi bloomberg de bir söyleşide..nedir bu bilen varmı. nereden fon aktarımı zorunlu olacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,367
    ben biliyorum haber çok önemli değil fon hızlı büyüyor ?
    İlgili fon her yerde konuşulmaması gereken bir fon 2023 de
    devasa boyuta ulaşacak ve
    Borsaya her sene daha fazla oranda % si yatırılacak .
    ISGSY salsın aşağı söz söylerim

1.1.2019 yılında x yerden yuzde 1 fon aktarım zorunlulugu var dedi bloomberg de bir söyleşide..nedir bu bilen varmı. nereden fon aktarımı zorunlu olacak

Sayfa 678/969 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •