Zamanında takaslara bakarak aselsan i sattım. Baktım tumyabancilar tam 1 hafta sattı.sonrasinda güm patladı hisse.
Halka açıldığında 183.000 m2 kapalı alanı ve 170.000.000-TL çıkarılmış sermayesi olan şirketimiz, 2016 yılında mevcut durum itibari ile 246.000.001-TL ödenmiş sermayeye ulaşıp, devam eden depo inşaatlarımızla birlikte yaklaşık 850.000 m2’si kapalı, 1.100.000 m2’si açık olmak üzere yaklaşık 2.000.000 m2 depolama alanı olan sürekli büyüyen bir şirkete dönüşmüştür. 2018 yıl sonu hedefimiz 1.Sınıf depo olarak kapalı alanda 1.200.000 m2’ye ulaşmaktır.
rysgyo nun bu hedefi doğrultusunda metrekaresi ortalama 1000 tl olursa x 1.200.000 =1.200.000.000.- ytl piyasa değerine uzun vadede ulaşabilir mi? yoksa bulduğum bu rakam sizce saçma mı ?
yatırım tavsiyesi değildir..
bu hesaplama kapalı alan için yapılmıştır
yatırım tavsiyesi değildir..
Geleceği en parlak hisse şimdi ciddi miktarda bir bireysel yatırımcı olarak elimde var.2023 e kadar satmaya am çünkü emin olduğum tek şey inanılmaz değerli bir hisse bedevadan dağıtılıyor. Bedevadan biraz pahali değil. Bildiğin be da va. Ya çıldırıyorum ama zevkten su spek Allah senden razı olsun Allah seni sasirtmasin Allah seni başımızdan eksik etmesin. Aldığım her Lot ile sana daha fazla dua ediyorum
http://www.reysasgyo.com.tr/projeler
yatirim yapmadan önce bakmamız gereken tek yer. Tek tek inceleyin sahip olacağınız depoları yerlerine bakın metrekaresine sonra bu kadar mülkü olan bir firmanın 0.70 kuruştan halka arz edilmesini düşünün size bu gayrilmenkulleri belese veriyorlar. Her toprak açıyorsunuz ama depo olan toprak 5 yıla kalmaz ev arazisi oluveriyor
Benim ortalamam 0,58 krş.tu
0,75 ten çoğunu satmıştım.
Satmamın nedeni geçen yıl zarar etmesiydi.
Şmdi kara geçmesi güzel.
Temettü verene kadar hisselerimi çoğaltmam.
Her yıl düzenli temettü verdiği için Adnac ye girmiştim.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Aslında şirketin bu yıl bilançosunda güzel kâr yazması elindeki arsa ve arazilerin rayiç bedel üzerinden değil de piyasa değeri üzerinden bilançoda yer alması sebebiyle birçok gyo şirketi 2016 yı kârlı kapattı.rygyo bence de şuan ucuz ama hareket için vaktinin olduğunu düşünüyorum yatırımların tamamlanıp borçlarında azaldığı an yukarı haraket başlayacaktır diye ümit ederek her ay 500-1000 lot almaya çalışıcam herkse bol kazançlar
Yer İmleri