-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
Güldürdünüz.Allah da sizi güldürsün.
-
Sanki haftaiçi prim yaptı da bugün kar satışı gibi davranıyor endeks. Nedir sebebi bilen var mı?
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
terapist_2018
Sanki haftaiçi prim yaptı da bugün kar satışı gibi davranıyor endeks. Nedir sebebi bilen var mı?
SM-A520F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biz prim yapamadık ama abd 10 yıllıklar 3,10 larda artık bu faizler her yeri rahatsız etmeye başladı yurt dışı borsalar bu aralar kötüleşti biz prim yapamasakta en zayıf halka olduğumuzdan düşüşe katılıyoruz

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-
avrupa bizden beter ortalama -1,50
-
dün tlekom dedim sabah dün biraz kozaa satmıstım telokom yerıne onu yerıne koydum 
telekom %4 gitti şans işte
-

Originally Posted by
barbaros_
dün tlekom dedim sabah dün biraz kozaa satmıstım telokom yerıne onu yerıne koydum

Bereketli olsun abi bende son dakika nakite geçtim. Şuan-1.30 oldu. Cüzzi bir karla afyon ve netasta kenara çekildim.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
barbaros_

saatlikte 5,45 düşen kanal desteği kırmazsa iyi yukarı onay olur ..
günlükte 5,36 destek stop 5,36 kırmadıkça delen mumlar boğa hala duruyor

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-
bist bloomberg'de farklı investing'de farklı gösteriyor neresi doğru ?? ya da kullandığınız yükleme olmadan kullandığınız matriks var mı
Bu son dönemde karışıklık baya arttı. CDS göremiyorum 1-2 gün geçikmeli görüyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri