Sayfa 145/445 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by isagnakkk Yazıyı Oku
    Hocam crfsa mın yorumlanacak bir görüntüsü varmı diplerde ne dersınız

WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    arkasında sabancılar olmasaydı buda kipa gibi topu dikerdi bence arsa satmış kar görünmüş ama genelde hep zarar ediyor

teknil sürekli kendine yeni dipler arıyor şimdilik bir 3,11 var ama hiç hoş değil...

yanlış anlamayında piyasada çok iyi şirketler var ucuza fk sı ucuz karlılığı süper şirketler varken crfsa -fener gibi ederi olmayanları neden alıyorsunuz tabi karar sizin orası ayrıda

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2.  Alıntı Originally Posted by terapist_2018 Yazıyı Oku
    Muhtemelen komisyon oranlarınız çok yüzden onbinde 2 ye kadar düşük komisyon veren aracı kurum duydum. Benimki onbinde 6. Osmanlı, gedik, a1 capital vs araştırın. Ucretsiz matriks veriyorlar.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bana iş yerinde kullanacağım programsız bir şey lazım. Ekranı açıp bakacağım oradan takip edeceğim bir şey lazım. İşyeri bilgisayarlarına bir şey yüklenilmiyor kapalı. Yapıkredi'nin varmış biraz önce denedim.işimi görmedi. Trandingview var o da ücretli 20 USD gibi para istiyor. direkt ekran lazım. yapıkredi 0,002 gibi bir komisyon oranı var. yani bu şekilde cep harçlığını çıkarmak için minimum 3 kademe yapmak lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by C.SAK Yazıyı Oku
    Bana iş yerinde kullanacağım programsız bir şey lazım. Ekranı açıp bakacağım oradan takip edeceğim bir şey lazım. İşyeri bilgisayarlarına bir şey yüklenilmiyor kapalı. Yapıkredi'nin varmış biraz önce denedim.işimi görmedi. Trandingview var o da ücretli 20 USD gibi para istiyor. direkt ekran lazım. yapıkredi 0,002 gibi bir komisyon oranı var. yani bu şekilde cep harçlığını çıkarmak için minimum 3 kademe yapmak lazım.
    gedik yatırımı tavsiye ederim. web.gediktrader.com üzerinden işlemlerinizi yaparsınız. komisyon oranı işlem hacmine göre onbinde 10 ile 4 arasında değişir.

4. 90 bine yol almaya başladıkmı

5. vakbn 3,42 karar anı dönerse onay olur dönmezse kolay olur fatih terim sözümüydü bu...

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

6. tüpraş rica edebilir miyim bende?

7. Sayın EMİRDAĞLI Hocam, ISCTR 4,00 TL. bandında sıkıştı kaldı. Endeks çıkarken de düşerken de buradan hareket etmiyor. Edata buraya aşık oldu. Sizce bu hissenin neyi var? Teşk.

Sayfa 145/445 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •