-
zarar 15 milyon (kur kaynaklı) hesaplamada dolar kuru 5.99 alınmış, şu anda 5,56. Bir sonraki dönemde ne olur bilemiyorum, şirket patronun diğer şirketi olan koç metalurji ile alacak verecek hesabına girilmiş çok ciddi bir durum yok gibi, hasılat geçen senenin aynı dönemine göre 6 milyon artarak 76 milyon olmuş, pazarlama ve yönetim giderlerinde artış var, çalışan sayısı 400'ün üstünde. Euro borcunun negatif yansıması dışında olumsuz bir şey yok.
Borç yiğidin kamçısıdır 
Borcun olmadığı bir bilançoda bu sefer -15 milyon zarardan birkaç milyon kar açıklayacak dedikodusu ile gider belki.
Ya da bahmet'İn dediği gibi firmanın yabancılara satılması gündeme gelecek. böyle bir durumun kesinlikle olması lazım diyemem zira sürdürülebilir bir borç, olmasa da patron sağlam, firma bu gidişle ne uzar ne kısalır, 1,2 ile 3.2 tl arasında mekik dokunan 5 yıllık bir grafiği izleriz birkaç sene daha.
Yok ama satış olayı gerçekleşirse hisse hedefi 15 tl vs diye twitter üstatlarından tweet bombardımanına şahit oluruz.
Bu şirket batacak değil gibi gözüküyor, sadece bir hikayeye ihtiyacı var. Ben burdayım geleni beklerim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri