Sayfa 157/445 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

bırsada geçen hafta 80 m,lyar para girerken bu hafta 64 milyar para çıkışı oldu.fakat dikkatimi çeken deutche ab ile ilişkilerin düzelmesine parelel alım tarafındaydı.69 milyar alım yaptı bu hafta garan ttkom soda alırken,petkım thyo aselsan sattı....

bilhassa bugun yapancı satımları vardı,sadece cuma gunu 67 milyar satış oldu.. yurtdısı borsalar bılhassa etkılı oldu....

borsaya para gırmedığı surece 2 yukarı 3 assağı modunda devam edeceğiz.....

ama guzel seylerde oluyor en son mıgros avrupa imar bankasından 9 m,lyon tl lik tahvil sattı.. ülkeye bu kredi notlarına rağmen ciddi para girişi başladı,yoksa dövizin bu seviyelerde durması imkansız,
    almanyadan para girişi tamam,ama sıkıntı abd den para grişinde,abd seçimlerinden sonra abd nin türkiye ile ilgili pazarlık yapmadık görüntüsü vermek için beklettiği ve seçimden sonra yaptırımların askıya alınmasıyla para girişinin abd dende olacağı bunun piyasayı tamamen rahatlatacağı,beklentim var.. ama tabi her şey bir öngörü tutarmı ?
    inşlaalh tutar

2.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim aslinda ben sadece al sat yapiyordum aciga koymuyordum bakiyorum 3ileri 2 geri millet cikarkande kazaniyor duserken de bizim neyimiz eksik rakamlar zaten genelde nokta calisiyor bende double yaparim dedim giris o giris..
    Gelisine koyuyorum
    Üstad açığa satışta satış yaparken diyelim garanda 6.96 6.97 çalışırken 6.97den satış yazman ve o satışı alan birisi olması gerekiyor dimi. Sonra o satıldıktan sonra hisse geri gelince alttan sattığın hisse kadar geri alman gerekiyor. Doğru mu biliyorum?

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

nvesting.com – Brezilya hisse senedi piyasaları Cuma kapanışın ardından yükseldi Kamu Hizmetleri, Finans ve Elektrik sektörlerindeki hisselerin artışıyla yükseldi.

São Paulo borsasının kapanışıyla Bovespa 1,89% değer kazandı.

Türkiye'nin en büyük çimento üreticisi OYAK, Tayvanlı TCC ile 640 milyon dolarlık ortaklığa gidildiğini açıkladı 26 Ekim 2018 Cuma, 14:33 Güncelleme: 26 Ekim 2018 Cuma, 14:50
    Türkiye'nin en büyük çimento üreticisi OYAK Grubu'nun iştirakleri üzerinden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada OYAK Çimento A.Ş.'nin Uzak Doğu'nun önde gelen çimento şirketlerinden Taiwan Cement Corporation (TCC) ile ortaklık kurmaya karar verdikleri belirtildi.

OYAK ile TCC arasındaki anlaşmaya göre OYAK Çimento hisselerinin toplam 1.6 milyar dolar değer üzerinden yüzde 60'ı OYAK'ta kalacak. Diğer yüzde 40'ı ise yaklaşık 640 milyon dolar bedelle TCC'ye devredilecek

5. Endeksin dipten dönüş ayları:
    https://pbs.twimg.com/media/Dqe8K4FW4AAKI5A.jpg

S & P 500 Cuma günkü seansı 50 haftalık hareketli ortalamanın altında sona erdirdi, endeksin ardından kısa ve orta vadeli ortalamalardan geçerek dört haftalık bir dalma sırasında son teknik destek hattı olarak gördü. Piyasanın bu seviyenin altında kapanmasıyla birlikte, 2011 ve 2015 yıllarında aylar süren düzeltmelerin devam ettiğini doğruladı.

ABD hisse senetlerine yönelik kıyaslama bu hafta yüzde 4 düştü, bir noktada Eylül rekorunun yüzde 10 altında bir işlem gerçekleştirdi - bir düzeltme için eşik - zirveden yüzde 9.3'ü kapatmadan önce. Hisse senetleri, 2009'dan bu yana en büyük aylık düşüşünü, yüksek kurumsal gelir beklentileri, artan ticaret gerilimleri ve sıkılaştırıcı finansal koşulların yatırımcıları sınırda tutmasıyla hızlandıracak.

https://www.bloomberg.com/news/artic...n?srnd=premium

Nazimiye kırsalında bir operasyonda 2 yiğidimiz şehit oldu...Gözlerine bakarsanız ne için şehit olduklarını hepimiz daha iyi anlarız.

lütfen ailelerinin yaşadığı yere bakın,kimler kimin için şehit olduğunu anlayın ve lütfen şehitlerimiz için birer fatihayı esiirgemeyin....

Bu yüreği dağ gibi olan o soğukta telsizlerini çalıştırıp yardım istemeyip,Ülkelerinin güvenliğini canından üstün tutan Şehitlerimize
    allahtan rahmet diliyorum

Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
    Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
    Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhîd'i...
    Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.
    Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?
    "Gömelim gel seni târîhe" desem, sığmazsın.

zenginlerin bebelerini daha rahat yaşasın diye kaçırdıkları
    fakirlerin evlatlarının ölümü üzerine kurulan düzen sürdürülemez.
    sürdürülen sadece zulüm olur.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 157/445 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •