ABD 10 yılllıklar 3.14 seviyesine gelmiş... ABD de 30 yıllık düşen faizler de trend döndü...
2019 da FED den 3 faiz artışı öngörülüyor.. Ben dört diyorum...!
Bol para dönemi bitti artık..! Gelişmiş ülkelerde ki paranın gideceği yer artık çok daha seçici olacak... Siz de paranızı öyle kullanın..
Cash is always the king....... (Arada ki always göreceli ve zamansal da olsa da, genelde bu böyledir)
Herkese tekrardan selamlar....![]()
Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.
Küresel bir kriz gelmez inşallah bunların üzerine![]()
![]()
115.800 full long açtım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir...
twitter: @harputlu00023
ufuktaki tehlikeler...
akp-mhp çatlağı( aslında yerelde ittifak olamayacağından mecburen çatlak) sonucu yerelde muhtemel hezimet ve erken seçim ihtimalinin tekrar masaya gelme olasılığı ( ulen amma istikrarmış 16 yıldır 16000 seçim yaptılar)
dünya borsalarındaki çöküş değil ama çok esaslı bir düzeltme olasılığının iyiden iyiye ufukta belirmesi.
ekonomik durgunluğa girmemiz ile beraber mevcut konkordato çılgınlığının tepe yapacak olması
yükselen faizlerin konut,otomotiv başta olmak üzere tüm sektörlerde işleri bıçak gibi kesmesi ve kredi faizindeki artışların şirket bilançolarında daha şimdiden tahribata geçmiş olması.
akp'nin düşen oyları durdurabilmek için seçim öncesi yeni bir savurganlık çılgınlığına başlayacak olması ve bunun bütçede yaratacağı büyük tahribat.
bence bu ihtimaller yeter de artar bu piyasanın 2-3 ay önceki dibini test etmesi ve hatta daha da aşağıya kayması için...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
The Economist
Yer İmleri